Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel Kurul Toplantisi Yapildi.

Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin tüzügü geregi 10.Maddesi geregince Genel Kurul Toplantisi 20 Subat 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de çarsi içi Mahallesinde Atatürk Caddesi Çanakcilar Is haninda yapildi.
Divan baskanligina Av.Irfan Eser Hasan, üyeliklere Fazil Aytas ve Mevlüt Özgü seçildi.
Atatürk ve sehitlerimizin manevi huzurunda saygi durusu ile Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel Kurul Toplantisina baslandi.
 Yönetim kurulu faaliyet raporu Fazil Aytas tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.
Denetleme kurulu raporu Mevlüt Özgü tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.
Bilanço ve çalisma raporlari Mevlüt Özgü tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.
“ÇANAKCILAR AILESI GÖKÇEBEY’IN ONURU VE GURURUDUR”
Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel Kurul Toplantisinda bir konusma yapan Belediye Baskani Vedat Öztürk,. ’Çanakcilar Ailesi Gökçebey’imizin onuru ve gururudur “diyerek sözlerine söyle devam etti.
Baskan Öztürk,”Ilçemize yapilan her hizmette bizlere maddi-manevi destegini esirgemeyen ve  Egitime verdigi tam desteginden dolayi Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi Baskani Sayin Mithat Çanakci’ya Sahsim ve Gökçebeyliler olarak sizlerin huzurunda tesekkür ediyorum.  Mevcut Meslek Yüksek Okulumuzun bir çok eksikleri vardir. Bizler Filyos nehrinin islah çalismalari su güzlerde tamamlanmak üzere. Yeni bir okul binasi yapmak adina 80 dönüm arazi ayarlanmistir. Basta Çanakcilar ailesi ve siz sevgili Gökçebeyliler yapilacak bu  yeni okul binasina maddi-manevi destek vermeliyiz. Belediye olarak biz üstümüze düsen görevi yerine getirecegiz. Yeni okulumuzu yapip ve bu okulda okuyacak ögrencilerin yurt sorununu çözdügümüzde  ögrenci sayimizin artacagi asikardir. Bu vesileyle Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel Kurul Toplantisinin hayirlara vesile olmasini temenni eder, saygi ve sevgilerimi sunarim” dedi.
Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi, MYO’da  düzenlenen etkinliklere basari elde etmis ögrencilere çesitli ödüllerle ödüllendirilmistir.  Dini ve Milli Bayramlarda merkez ilçede ve köylerimizde düzenlenen etkinliklere destek vermistir.  Ilçemizin degerli sairlerinden merhum Mehmet Danaci’nin  siirleri toparlanarak bir kitacik haline getirilmesi çalismalari devam etmektedir.  Gökçebey’de ‘ Ögretmenlerin anilari’ projesine destek vermektedir.
Toplantiya; Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi Baskani Mithat Çanakci, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas ve üyeler katilimiyla gerçeklesti.
Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel Kurul Toplantisi sona erdi.

*

*