Uluslararasi Istanbul Mobilya Fuari'nda DOXA’ya Büyük Ilgi

Ofis mobilyalarinda sik ve fonksiyonel tasarimlar sunan DOXA, 26 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasinda düzenlenen dünyanin en büyük üçüncü mobilya fuari olan, 500'ün üzerinde firmanin katilimi ile gerçeklesen Uluslararasi Istanbul Mobilya Fuari'na (IMOB) ilk kez katilim gerçeklestirdi.

150.000 m2 alanda organize edilen ve bu sene 12. si düzenlenen dev mobilya fuari IMOB da DOXA ve ürünlerine ziyaretçiler yogun ilgi gösterdi.

Yurt içinde birçok noktada sizlere hizmet sunan DOXA Mobilya, tüm bayileriyle fuarda bulusma imkâni buldu. Bayileriyle bir araya geldigi IMOB Mobilya Fuarina Yönetim Kurulu Baskan Yardimcimiz Sn. Hakan Çanakci, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Çanakci ve Gökçebey Mal Müdürü Kadir Çelik ziyarette bulundular. 6 gün boyunca yerli ve yabanci birçok ziyaretçinin agirlandigi fuarda degerli misafirlerine Genel Müdür Ilhami Alanya, Pazarlama Müdürü Selçuk Çiftci, ve Yurt içi ve Yurt disi Satis departmanlari agirladilar.

Ofisilere yeni soluk getirecek olan, 2016 yilinda üretime alacagi Luster, Worty, Iron ve Alimünyum sistem masalarinin tanitimini gerçeklestirdigi fuar sonrasinda, hali hazirda yaygin bir bayilik agina sahip DOXA ailesine yurt içi ve yurt disindan gelen birçok bayilik talebi ile yeni bayilikler ve çözüm ortakliklarinin heyecani yasandi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*