Kibris Gazisi Fevzi Kiylioglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Gökçebey Saraçlar Köy sakinlerinden Merhum Hüseyin oglu, Kibris Gazisi 1954 dogumlu Fevzi Kiylioglu tedavi gördügü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ’n de hayata gözlerini yumdu. 62 yasindaki Kibris Gazisi Fevzi Kiylioglu cenazesi, askeri törenle ebediyete ugurlandi.

Kibris Gazisi Fevzi Kiylioglu için Saraç köyünde düzenlenen Askeri törene; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz ve personeli, Çaycuma Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Yüzbasi Selçuk Özen, Devrek Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Serkan Koparan, Zonguldak Tugay Komutanligi ve Il Jandarma personeli, Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Gaziler, Ilçe Sivil Toplum Kuruluslari, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ve çok sayida vatandaslar katildi.

*

Saraç Köyü Camii Imami tarafindan kildirilan öglen cenaze namazi sonrasi dua edilip helallik alindiktan sonra aile mezarligina askeri törenle Kibris Gazisi Fevzi Kiylioglu ebediyete ugurlandi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin,” canini hiç düsünmeden bu vatani kahramanca savunan Kibris Gazimiz Fevzi KIYLIOGLU’ na Allah' tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina sabir ve bassagligi dileriz.”dedi.

*