GÖKÇEBEY KAYMAKAMI BILGIN’IN YENI YIL MESAJI

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Yeni yil ile ilgili kutlama mesaji yayinladi

Kaymakam Bilgin yeni yil kutlama mesajinda; “Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yili daha geride birakiyor, yeni umutlarla yeni bir yila girmenin heyecani ve mutlulugunu yasiyoruz. Süphesiz ki, her yeni yil umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakimdan gelecegimizin ümit ettigimiz gibi olmasi için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düsmektedir. Ayni ilçede yasayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumlulugunun, birbirimize karsi yardimsever, anlayisli ve hosgörülü davranmak oldugunu unutmayalim.

Bununla birlikte, daha güzel bir gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi sekilde yapmaliyiz. Basta kamu kurumlari olmak üzere, sivil toplum kuruluslari ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulasmak için daha çok çalismali, yeni bir sevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri asip Gökçebey'imizin sesini daha gür duyurabilmemiz için üzerimize düsen görevleri yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, yeni yilin ülkemize, milletimize, tüm insanliga, huzur, saglik, mutluluk ve hayirlar getirmesini temenni eder; bu vesile ile hizmet etmekten onur duydugum Saygideger Gökçebey'li hemserilerimin ve kamuda görev yapan arkadaslarimin yeni yilini en içten duygularimla kutlar, sevgi ve saygilarimi sunarim.”