Zonguldak Sehidini Ebediyete Ugurladi.

Bitlis’te sehit olan Jandarma Uzman Çavus Islam Çakar gözyaslariyla ebediyete ugurlandi.

Bitlis'te gerçeklestirilen törenin ardindan Türk Silahli Kuvvetleri’ne ait uçakla Zonguldak Havaalani’na getirilen Jandarma Uzman Çavus Islam Çakar’a düzenlenen törene; Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakir, Faruk Çaturoglu ve Özcan Ulupinar’in yani sira Tuggeneral Birol Simsek, Il Jandarma Komutani Albay Haluk Selvi, Il Emniyet Müdürü Osman Ak, Siyasi Partilerin il,ilçe teskilatlari, Sivil Topluk Kurulusu Temsilcilerin yani sira çok kalabalik vatandaslar katildi.

Sehidin imam olan agabeyi Ismail Çakar tabutun basindan bir an için ayrilmazken, sehidin küçük kardesi Ihsan, ablasi Dilek ve babasi Seref Çakar tabuta sarilarak gözyasi döktü. Sehidin esi Derya Çakar güçlükle ayakta dururken, seker hastasi oldugu ögrenilen anne Azime Çakar ise, havaalaninda fenalastigi için cenazeye katilamadi.

Kilimli ilçede, Il Müftüsü Mürsel Öztürk’ün cenaze namazini kildirmasinin ardindan dualar edildi. Sehidin naasi tesrik tekbirleri ve karanfillerle cenaze aracina bindirildi. Sehit Islam Çakar'in nasi Beycuma beldesinde aile mezarligina gözyaslariyla ebediyete ugurlandi.

*

*