MERSIN’DEN SONRA ZONGULDAK’TA, KEDI’YE YAPAY DAMAK AMELIYATI YAPILDI.

Kedi’ye Damak Ameliyati Mersin’den sonra Zonguldak’ta yapildi. Sarsik Veteriner Kliniginin yardimi, Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Saglam kontrolünde ve Dis hekimi Özcan Uzun tarafindan Türkiye’de Mersin Ilinden sonra Zonguldak’ta Kedi’ye Damak Ameliyati yapilarak kedi’nin yemek yemesi ve nefes almasini saglayarak eski sagligina kavusturdular.

Zonguldak’ta Bir buçuk yasindaki erkek sokak kedisi geçirdigi trafik kazasi sonucunda üst damaginda açiklik meydana gelmisti. Kedinin beslenme sirasinda agzindan yedigi her gida burnundan gelmekte ve nefes almakta zorluk çekiyordu.

Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Saglam ve ekibi tarafindan yapilan çalismalar sonucunda kediye yarik olan üst damagina yapay damak ameliyati yapilarak yarik olan dama kapatilmistir. Ve böylelikle kedi yemek yemesi ve nefes almasi normale dönerek eski sagligina kavusmustur.

Yapilan bu Ameliyat Türkiye’de Mersin’den sonra Zonguldak’ta gerçeklesmistir.

Bizde; Zonguldak'ta bir ilki gerçeklestirilen kedi'ye yapay damak ameliyati, Sarsik Veteriner Kliniginin yardimi, Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Saglam kontrolünde ve Dis hekimi Özcan Uzun’un basarisindan dolayi kutlariz.

*

*

*

*

*