BASKAN ÖZTÜRK ILE GÖKÇEBEY’IN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ey yarabbi bugünleri de gösterdin, sana bin defa sükürler olsun. “ Bugünkü yazima ‘Dua’ ile baslamak istedim. 2014 yilinin 30 Mart’ta yapilan yerel seçim öncesi ile sonrasi neler oldu ve yasandi? 30 Mart öncesinde yine bu sütunlardan GÖKÇEBEY’in birikmis sorunlarini sik sik yazarak gündeme getiriyordum.

18.Nisan 1999 yilinda ‘GÖKÇEBEY’DE MUHTARLIK DÖNEMI SONA ERDI’ Slogani ile yerel yönetimin basina gelen bir baskan anlayisiyla baslayip tam 15 yillik süreçte GÖKÇEBEY 30 yil geriye gitmesine sebep olmustur.

Degisim sartti Gökçebey’de. Bu degisimin adi Vedat ÖZTÜRK olacak diye yine bu sütunlardan yer vermistik.

30. Mart 2014 aksami saatler 18.00’i gösterirken Gökçebey’de Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK seçimi kazanarak degisim gerçeklesmis oldu.

1 Nisan sakasi yapariz. Saka degil, gerçek oldu. 1 Nisan günü Gökçebey’in üzerinden karabulutlar gitti yerine yeni bir günes dogdu. Ve böylelikle Gökçebey’de ÖZTÜRK dönemi basladi. 3 Nisan Çarsamba günü Belediyenin önü ana-baba günüydü. Baskan ÖZTÜRK tesekkür konusmasi, dua edilmesi ve kesilen kurbanin ardindan belediye baskanlik makamina oturarak tebrikleri kabul etti.

30 Mart 2014 ile 29 Kasim 2015 süreçte ilçeye yaptigi ve yapacagi hizmetleri yakinen takip eden ilçe halkinin takdirini kazandi baskan ÖZTÜRK.

Baskan Vedat ÖZTÜRK ayni zamaninda spor camiasinda Futbolculuk hayatindan tutunda yöneticilige kadar Devrekspor’da basarili bir özgeçmisi var.

Gökçebeyspor’u da elini uzatti. Birkaç futbolcu transferleri ve ardindan 2014-2015 sezonunu ikinci sirada bitiren, katildigi Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardindan da Çatalagzi Demirspor'u yenerek Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig'e yükselterek Gökçebeyspor’u sampiyon yapti.

Gökçebeyspor Kulübün Olagan Genel kurulunda tek baskan adayi olarak Kenan ALBAYRAK getirildi ve seçtirildi. Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK ise Gökçebeyspor’un fahri baskani oldu. Birbirinden degerli yeni futbolcu transferlerin ardindan, Süper Amatör Lig 9. Haftasina kadar kazandigi maçlar nitecisinde puanini 19 yaparak puan cetvelinde ise 3 sirada yerini aldi.

ÖZTÜRK baskanliginda yapilan hizmetlerde degiserek gelisen sadece Gökçebey degil, Gökçebeyspor’da degisimden etkilendi.

Gökçebey ve Gökçebeyspor’da yasanan güzellikleri yazarken o kadar çok mutlu oluyorum ki anlatamam.

Gökçebey ve Gökçebeyspor’da yasanan bu güzellikleri bizlere yasatan basta Belediye Baskani Sayin Vedat ÖZTÜK'e ve yönetimine, Gökçebeyspor Kulübü Baskani Sayin Kenan ALBAYRAK, Hocasi Oguz YILMAZ, birbirinden degerli futbolcularina ve degerli Gökçebey halkina tesekkür ediyorum.

Baskan ÖZTÜRK’ün sayesinde hem Gökçebey’in hem de Gökçebeyspor’un yüzü gülüyor. “Ey yarabbi bugünleri de gösterdin, sana bin defa sükürler olsun.”

YOLUN AÇIK OLSUN GÖKÇEBEYSPOR.

Saglicakla kaliniz…

Latif AYDEMIR