BASKAN MALKOÇ, ENGELLILER SÖLENIMIZE BEKLIYORUZ

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskani Songül Malkoç, 3 Aralik Dünya Engelliler Gününde engelli çocuklar ve ailelerine yönelik bir sölen etkinligi düzenleyecek olduklarini söyledi.

Songül Malkoç Devrek’te her yil geleneksel hale getirdikleri engelliler sölenini bu sene 3 Aralik Persembe günü saat 13:00’de Devrek Karsiyaka Mahallesinde yer alan Star dügün salonunda düzenleyecek olduklarini belirtti. Malkoç, Sölen etkinligine ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinde okuyan çocuklar ile aileleri ve ögretmenlerinin de katilacagini ifade etti.

Engelli aileler ile çocuklarina yönelik olarak düzenleyecek olduklari sölene tüm Devrek halkini beklediklerini ifade eden Songül Malkoç, “ Sunu unutmayalim ki; Ön yargi en büyük engeldir. Aslinda hepimiz birer engelli adayiyiz. Siz hiç gözlerinizi baglayip annenizi görmeyi denediniz mi? Siz hiç kollarinizi baglayip birinin size yemek yedirmesini, su içirmesini beklediniz mi? Siz hiç konusmayip sarkilar söylemek istediniz mi? Engelliler için yaptiklarimizi aslinda kendiniz için yaptiginizi asla unutmayin. Gelin engelleri hep birlikte asalim. Bu özel günlerinde engellilerimizi ve büyük fedakarlik göstererek onlara bakan ailelerini yalniz birakmayalim, yanlarinda olalim ve mutluluklarina ortak olalim.3 Aralik Engelliler günü dolayisiyla düzenleyecegimiz bu sölenimize tüm duyarli vatandaslarimizi bekliyoruz.”