TURPCU’DAN DEVREK VE GÖKÇEBEY ILÇE ÖRGÜTLERI’NE TESEKKÜR ZIYARETI

CHP Zonguldak Milletvekili Serafettin Turpcu, Devrek ve Gökçebey Ilçe Örgütlerine tesekkür ziyaretinde bulundu.

Seçim sürecinde yapilan çalismalar ve verilen mücadele için örgütün her kademesindeki emekçilere ve partililere tesekkür eden Turpcu, “Bekledigimiz sonucu alamadik bu nedenle zaman daha çok çalisma zamanidir, Zonguldak’imizin hak ettigi yere gelmesi için hep birlikte daha çok mücadele edecegiz. ” dedi.

26. Dönem’de, Zonguldak’in TBMM’deki sesi olarak, mevcut sorunlarin çözülmesi ve Zonguldak’i daha ileriye tasima yönünde bir yogun çalisma içerisinde olacagini söyleyen Turpcu, partililerimizin ve halkimizin destegiyle bu çabanin daha anlamli ve daha etkili hale gelecegine inandigini söyledi.

Turpcu sunlari ifade etti: “Halkimiz bize seçimlerde ana muhalefet yani iktidari denetleme görevi vermistir. Biz bu görevi, Zonguldak’in ve Türkiye'nin yararina olacak biçimde ve en yapici sekilde gerçeklestirecegiz. Bu baglamda, Zonguldak Milletvekili olarak, Milletimiz adina Hükümetin çalismalari hakkinda bilgi alma ve kamuoyunu bilgilendirme yükümlülügüm bulunmaktadir. Milletimiz adina denetim görevimi yerine getirmek amaciyla Hükümetin verdigi sözleri tutup tutmadigini denetlemek ve bunun takipçisi olmak benim asli görevimdir. Bunun yani sira, bilgi, birikim ve deneyimlerimi paylasarak Zonguldak ilimizin daha iyi yerlere gelmesine katkida bulunacagim. Önceligimiz ve ortak paydamiz Zonguldaktir bu nedenle kazananin Zonguldak olmasi için "dogruya dogru yanlisa yanlis" diyen bir anlayisla yeni dönemde halkimizin beklentilerinin karsilanmasi ve sorunlarinin çözülmesi için yeni politikalarin ve fikirlerin tartisildigi bir dönem olarak yogun olarak çalisacagiz. Bunu yaparken sadece muhalefet olma anlayisinin disinda devletin diger sehirlere yaptigi yatirimi ve hizmeti Zonguldak’a da yapmasini saglamayi hedefliyoruz. Amacimiz ilimizin Karadeniz`in diger sehirleri arasindaki sikismisligindan kurtulmasini saglayarak sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda hak ettigi yeri bulmasi, Zonguldak ilimizin ve Zonguldaklilarin kazanmasidir.” dedi.

*

*

*

 

*