Atatürk Ilkokul Ögrencileri, Baskan Öztürk’ü ziyaret etti.

MEB Temel Egitim Genel Müdürlügü, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi ve TÜVTÜRK is birliginde hayata geçirilen Can Dostlari Hareketi projesinin temsilci ögretmen egitim seminerine katilan Atatürk Ilkokul Ögretmeni Hülya Kilinç egitim verdigi 4/e ögrencileriyle birlikte Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret etti.

ÖGRENCI ZÜLAL KALAYCI BASKAN ÖZTÜRK’TEN NE ISTEDI?

Atatürk Ilkokul Ögretmeni Hülya Kilinç egitim verdigi 4/e ögrencileriyle birlikte Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaretinde Ögrencileri temsilen Zülal Kalayci Baskan Öztürk’e dilekçe verdi.

Kalayci verdigi dilekçede;” Sayin Baskanim Vedat Öztürk bizler ögrenciler olarak sizlerden ilçemizin her mahallesine Oyun Parki, Bisiklet yolu, Yürüyüs yolu istemekteyiz” dedi.

Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ögrenci Zülal Kalayci’nin verdigi dilekçeyi okuyarak sunlari söyledi.

Baskan Öztürk,” Degerli Ögretmenim Hülya Kilinç ve degerli ögrencilerimiz öncelikle makamimiza nezaket ziyaretlerinizden dolayi çok tesekkür ediyorum. Belediye Baskanlik makamina geldigim günden bugüne kadar süreçte egitime ne kadar deger verdigimi ve neler yaptigimi Ilçe Milli Egitim camiasinda görevli olan yetkiler yakinen biliyor. Ve de yapmaya devam edecegiz. Siz gençler bizlerin gelecegisiniz. Zülal Kayci ögrencimizin bize verdigi dilekçede yer alan konular benim hizmet projelerimde var. Lakin öncelikle suan sehir merkezi ve her mahallesinde alt yapi çalismalarimiz yapilmaktadir. Bu çalismalarimiz yapildiginda sizlerin istedigi Oyun Parki, Bisiklet yolu, Yürüyüs yolu ve özellikle trafik lambalari üzerinde daha birçok hizmet projelerimiz var. Benimde sizlerden de bir istedigim var. Spor yapiniz. Spor insani yalnizliktan kurtariyor, hem daha neseli, daha pozitif, daha düzgün, agirbasli ve efendi yapar. Derslerinde hepinize basarilar diliyorum.” Dedi.

*