YILMAZ,’GÖKÇEBEYSPOR ÇAYCUMASPOR’A’ HAZIR.

Geçtigimiz hafta sonu Gökçebey stadinda gerçeklesen bu önemli müsabakada, Gökçebeyspor ligde yenilgi yüzü görmeyen Kozlu Belediyespor’u 2-1 maglup ederek 3 puanin sahibi oldu.

Gökçebey Belediyespor aldigi bu önemli galibiyet sonrasinda puanini 10’a çikartarak 7. Siradan 6. Siraya yükseldi.

Gökçebeyspor Teknik direktörü Oguz Yilmaz yaptigi açiklamada;” öncelikle,’Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklisini Severim’ sözü ile bizlere yol veren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramizdan ayrilisinin 77. Yildönümünde saygi, sevgi ve özlemle aniyoruz. Geçtigimiz hafta kendi sahamizda oynadigimiz Kozlu Belediyespor karsilasmasini 2-1 kazanarak aldigimiz 3 puan ile puanimizi 10 çikarttik. Ve 7. Siradan 6.siraya yükselmemiz Gökçebeyspor takimi içinde iyi moral olmustur. Bundan sonrada oynayacagimiz maçlara daha iyi hazirlanarak puan cetvelinde üst siralarda olmayi hedefliyoruz.

Bu hafta sonu kendi sahamizda oynayacagimiz Çaycuma Spor maçi karsilasmasina tüm hazirliklarimiz devam ediyor. Geçtigimiz hafta sonu Kozlu Belediyespor karsilasmasinda yogun ilgi gösteren saygi deger futbolseverleri ve Gökçebey halkina tesekkür ediyoruz. Ayni ilgi ve destegi bu hafta sonu oynayacagimiz maçta da bekliyoruz.

Bizlere maddi ve manevi destegi veren basta Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk olmak üzere, Kulüp Baskanimiz Kenan Albayrak’a , ilçemizin sevilen isadamlarina ve esnafina tesekkür ediyoruz.” Dedi.