AK PARTI ZONGULDAK MILLETVEKILLERI GÖKÇEBEY’E TESEKKÜR ZIYARET ETTI.

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROGLU ve Özcan ULUPINAR, Gökçebey’e tesekkür ziyareti gerçeklestirdiler.

1 Kasim 2015 Pazar günü yapilan 26. Dönem Milletvekilligi Genel seçimlerinin ardindan Ak Parti’den Zonguldak milletvekili seçilen; Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROGLU ve Özcan ULUPINAR esliginde Ak Parti Zonguldak Il Baskani Zeki Tosun’un gerçeklestirdigi tesekkür ziyaretinde Gökçebey’de Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, Bakacakkadi Belde belediye Baskani Sezgin ÖZDEMIR, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman AYDIN, Ilçe teskilati, Merkez ve köy muhtarlarin yanisira partili ve partisiz büyük bir cosku içerisinde karsiladilar.

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROGLU ve Özcan ULUPINAR yaptiklari konusmalarda; “Partimize Gökçebey halkinin verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ediyoruz. Seçim sürecinde ve bugün Gökçebey’e geldigimizde görüyoruz ki, Ilçe hizmet santiyesi dönüsmüs. Gökçebeyliler Belediye Baskani yönünden çok sansli. Çünkü Baskanimiz ÖZTÜRK yerel yönetimin içinden geliyor. Belediyeciligi iyi biliyor. Iktidar partisinin milletvekilleri olarak Baskanimiz hizmet projelerinin gerçeklestirmesinde her zaman yaninda olacagiz. Bizler halkimiza hizmet etmek için milletvekili olduk.” Sözlerin ardindan tesekkür ziyaretlerine devami için Devrek ilçesine ziyaret ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*