ÇETINOGLU OGLUNU EVLENDIRDI.

Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu oglunu evlendirdi.

AK Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Kenan –Hacer Çetinoglu’nun oglu Inan ile Sezgin-Bedriye Karabacakoglu’nun kizi Bedriye Albuzlar Dügün Salonunda yapilan sahane dügün ile hayatlarini birlestirdiler.

Albuzlar Dügün Salonunda 07 Kasim 2015 Pazar aksami saat 18.00’de baslayan Inan ile Didem’in dügününe; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Ailesinden, Mehmet Çanakci ve Sezai Çanakci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Mal Müdürü Kadir Çelik, Gökçebey Belediyesi Basin Yayin ve Halkla iliskiler Müdürü Ismail Kazli,Bakacakkdi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Ak parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Karademir Mobilya A.S Yönetim Kurulu Baskani Satilmis Aydemir, Selami Etçibasi, Ali demirbas, Nevzat Demirbas, Yilmaz Bayramusta, ÇPL Müdürü Zeki Basoglu, Mustafa Aydemir, Ismail Kilinç, Osman Ala,Ender Gökmen, ilçeye bagli köy muhtarlarin yani sira yaklasik bin davetli katildi.

Hacer –Kenan Çetinoglu ile Bedriye- Sezgin Karabacakoglu Aileleri, dügüne gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendiler.

Inan ile Didem genç çifte hediyeleri takdim eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar ve Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Davetliler genç çiftlere hediyelerini verdiler. Albuzlar Dügün Salonun orkestrasinin birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalariyla Didem ile Inan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bizde, Inan ile Didem genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.