Gökçebey Santiye Alanina Dönüstü!

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk döneminde Ilçe hizmet santiye alanina dönüstü.

“SÖZ VERMISTIM”

Gökçebey sehir merkezinde ve mahallerinde yapilan çalismalari yerinde inceleyen Baskan Öztürk, “Göreve geldigimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkimizin talep ve dogrultusunda ve sahsimin da 28 yillik belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katilimci belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciligi ilkesi dogrultusunda hizmet yapacagim diye söz vermistim.

“ÖZCAN ULUPINAR’A TESEKKÜR EDIYORUM”

“30 Mart 2014- 19.10. 2015 tarihleri arasinda belediyemizin ilçemize kazandirdigi yeni hizmet araçlari ve yapilan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü destegi veren bir önceki milletvekilimiz Sayin Özcan Ulupinar’a sahsim ve ilçe adina çok tesekkür ediyorum.”

“19 AYDA 150’E YAKIN HIZMET”

“19 ayda ilçemizin degisik alanlarinda 150’e yakin hizmet gerçeklestirilmistir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Dogalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltina alinmasi projesi, Agusto Deresi genisletilmesi projesi, Kent Ormani projesi ve kanalizasyon projelerin yapilmaktadir.

Belediye ekiplerimizle her sahada variz. Kasimlar Bogazi’nda kanal çalismalari, Mankap yolunun alt tarafindaki yolu, Kahyaoglu ile Osmanbasoglu mahallesine baglanti yolu, Çukur mahallesindeki dag yolu çalismalari hizla devam ediyor. “

“GÖKÇEBEY GELISIYOR- DEGISIYOR”

“Gökçebey ‘e Hizmet Santiyesi dönmüstür. Yaklasik üç yil içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelisen, büyüyen ve kalkinarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdigimiz sözlerimizin arkasindayiz. Ayni kararlikla hizmet çalismalarimiza devam edecegiz.”

*

*

*

*

*