GÖKÇEBEY DEGISIYOR, DÖNÜSÜYOR VE GELISIYOR

Gökçebey Belediyesi 18 aylik sürede yapilan hizmetler adeta göz kamastiriyor. Baskan Vedat Öztürk, seçimden önce verdigi hizmet sözlerinin bir bir yerine getirmenin mutlulugunu ilçe halkiyla birlikte yasiyor.

18 aylik sürede yapilan hizmetler ve yapimi devam eden birçok hizmet projeleriyle Gökçebey degisiyor, dönüsüyor ve gelisiyor.

Baskan Öztürk’ün yapilan, yapimi devam eden ve yapilmasi düsünülen birçok hizmet projelerin tamamlandiginda Gökçebey çagdas yasanabilir bir ilçe konuma gelecektir.

“15 YILDA YAPILAMAYAN HIZMETLER 18 AYDA YAPILIYOR”

Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acilar yasandigini” söyleyen Baskan Öztürk,” Aziz sehitlerimizi rahmetle yâd etmek istiyorum. Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acilar yasiyoruz, zorlu bir süreçten geçiyoruz. Menfur saldirilar neticesinde huzur ve güvenligimiz için görev yapan kardeslerimizi sehit verdik. Ben bu vesileyle sehit olan bütün kardeslerimize Allah’tan rahmet, yarali olanlara acil sifa, ailelerine ve sevenlerine sabir ve metanet diliyorum.

Yapilan 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Saygi deger Gökçebeylilerin bizlere verdigi destekle belediye baskanliga seçildim.

Göreve geldigimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkimizin talep ve dogrultusunda ve sahsimin da 28 yillik belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katilimci belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciligi ilkesi dogrultusunda hizmet yapacagim diye söz vermistim.

“SAYIN ULUPINARA TESEKKÜR EDIYORUM”

30 Mart 2014- 18.09.2015 tarihleri arasinda belediyemizin ilçemize kazandirdigi yeni hizmet araçlari ve yapilan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü destegi veren bir önceki milletvekilimiz Sayin Özcan Ulupinar’a sahsim ve ilçe adina çok tesekkür ediyorum.

“AYNI KARARLILIKLA HIZMET ÇALISMALARIMIZA DEVAM EDECEGIZ”

18 ayda ilçemizin degisik alanlarinda 118 hizmet gerçeklestirilmistir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Dogalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltina alinmasi projesi, Agusto Deresi genisletilmesi projesi, Kent Ormani projesi ve kanalizasyon projeleri onaylanmis olup çalismalara baslanmistir. Gökçebey ‘e Hizmet Santiyesi dönmüstür. Yaklasik üç yil içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelisen, büyüyen ve kalkinarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdigimiz sözlerimizin arkasindayiz. Ayni kararlikla hizmet çalismalarimiza devam edecegiz. Bizlerin hizmet inancindan alip koymaya hiç kimsenin gücü yetmez.” Dedi.

*

*