Kiliçdaroglu: “Büyük ATATÜRK, Sayin Genel Baskanim”

CHP Genel Baskan Kiliçdaroglu baskanligindaki CHP heyeti, partimizin 92.Kurulus Yildönümü sebebiyle Anitkabir’i ziyaret etti.  
Büyük Atatürk, Sayin Genel Baskanim, devrimlerinin ve Cumhuriyetin yilmaz savunuculari olarak sizi sükranla aniyoruz.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu baskanligindaki CHP Heyeti, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 92. Kurulus Yildönümü sebebiyle Anitkabir’i ziyaret etti.
Genel Baskan Kiliçdaroglu baskanligindaki heyet, CHP’nin kurulus yildönümü nedeniyle gerçeklesen ziyarette saat 09.30’da Aslanli Yol’un basindan hareket etti, Genel Baskan Kiliçdaroglu’nun Atatürk’ün Mozolesi’ne çelenk koymasindan sonra saygi durusunda bulundu.
Daha sonra Misak-i Milli Kulesi’ne geçen Genel Baskan Kiliçdaroglu, CHP’nin Kurulus Yildönümü nedeniyle Anitkabir Özel Defteri’ne Kurucu Genel Baskan Atatürk’e hitaben bir mesaj yazdi.
Genel Baskan Kiliçdaroglu Baskanligindaki Heyet, CHP’nin Ikinci Genel Baskani Inönü’nün anit mezarlarini da ziyaret ederek çelenk birakarak saygi durusunda bulundu.
Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu, Anitkabir Özel Defterine sunlari yazdi:

“Büyük Atatürk, Sayin Genel Baskanim,
Kurulusumuzun 92. yilinda, devrimlerinin ve Cumhuriyetin yilmaz savunucusu olan arkadaslarimizla birlikte sizi sükranla aniyoruz.
Büyük eserin olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ortaya koydugu demokratik, laik, sosyal hukuk devleti modelinin degeri her geçen gün daha iyi anlasilmakta, bölgemizde ve dünyada milyonlarca insana ilham vermektedir.
Türkiye bugün, çetin bir toplumsal baris sinavindan geçmektedir. Ilkelerinin isiginda bütün sorunlari asabilecek güce, imkana ve inanca sahibiz. Ülkemiz, Cumhuriyet’e gönülden bagli ve her zaman “Önce Türkiye” diyen yurttaslarimizin verdigi güçle çagdas uygarlik düzeyinin üstüne çikma hedefine mutlaka ulasacaktir.
CHP, birlik ve bütünlügümüzü korumak, demokrasimizi güçlendirmek ve sosyal adaleti saglamak için aydinlattigin yolda büyük bir azim ve kararlilikla yürümeye devam etmektedir. Ruhun sad olsun.”