AK Parti Gökçebey Ilçe Danisma Toplantisini Yapti

AK Parti Gökçebey Ilçe Danisma toplantisini Belediye Aile Çay Bahçesinin dügün salonunda gerçeklestirdi.

Toplantiya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoglu, bir önceki dönem milletvekili Özcan Ulupinar, Il Baskani Zeki Tosun, Il Genel Meclisi Baskani Vacit Durdubas , Belediye Baskani Vedat Öztürk, Il Genel Meclis Üyeleri Kenan Çetinoglu ve Rahmi Albuz, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Parti ilçe ve belde teskilatlari, Belediye meclis üyeleri, merkez ve köy muhtarlarin yani sira çok sayida partililer katildi.

AK Parti Gökçebey Ilçe Danisma toplantisinin açilis konusmasini Ilçe baskani Lokman Aydin yapti.

“KOALISYONLAR HIÇ BIR ZAMAN ISTIKRAR GETIRMEZ”

Baskan Aydin konusmasinda;”Türkiye’nin 13 yildan beridir ekonomik, sosyal ve siyasal alanda istikrarla yoluna devam ederken, 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra bu istikrarin bozulmasinin tüm dengelerin bozulmasina yol açtigini ve her türlü çabaya ragmen bir koalisyon hükümeti kurulamadigini söyledi.

Bu da gösteriyor ki koalisyonlar hiçbir zaman istikrar getirmez. Zira istikrarin olmadigi yerde ne istikbal, ne istiklal, ne ekonomi, ne de sosyal hayat olamaz. Bu istikrari bozmak isteyenler 7 Haziran öncesi halkimiza tozpembe bir Türkiye vaat ettiler. 7 Haziran’dan sonra ise ülkenin sevk ve idaresinde görev almaya cesaret edemediler.

CHP ‘saraya çikmam’ derken, MHP kirmizi çizgilerin arkasina siginarak görev almaktan kaçindi. Oysa sormak lazim, ey Bahçeli sana oy verenler senin kirmizi çizgilerinin oyuncagi midir?

Onlar sana devlet ve millete hizmet etmen için oy vermediler mi?

Daha seçimin aksamindan itibaren ‘muhalefete soyunman’, görevden kaçtigini göstermiyor mu? 13 yillik muhalefet rehaveti yetmedi mi?

Sana oy verenlere ne zaman iktidar yüzünü göstereceksin?

Dogrusu merak ediyoruz. Keza halkimiz bir baska partiye 80 milletvekili ile TBMM’de temsil gücünü verirken, bu halkin sorunlarini TBMM’de çözsünler diye bu imkani vermistir. Çünkü demokrasilerde çözüm halkin iradesidir, halkin iradesi ise TBMM’dedir. Çözüm dün oldugu gibi bugünde, yarinda huzur ve kardesligin son adresidir.

Gökçebey’in çözüm bekleyen sorunlarin önümüzdeki günlerde çözülecektir. Partimizin Eylül ayi dayanisma ve bilgilendirme toplantisina katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. ”

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, belediyesinin yaptiklarini ve devam eden projeleri hakkinda bilgiler verdi.

“AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEGIZ”

Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acilar yasandigini” söyleyen Baskan Öztürk,” Sözlerimin basinda aziz sehitlerimizi rahmetle yâd etmek istiyorum. Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acilar yasiyoruz, zorlu bir süreçten geçiyoruz. Menfur saldirilar neticesinde huzur ve güvenligimiz için görev yapan kardeslerimizi sehit verdik. Ben bu vesileyle sehit olan bütün kardeslerimize Allah’tan rahmet, yarali olanlara acil sifa, ailelerine ve sevenlerine sabir ve metanet diliyorum.

Yapilan 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Saygi deger Gökçebeylilerin bizlere verdigi destekle belediye baskanliga seçildim.

Göreve geldigimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkimizin talep ve dogrultusunda ve sahsimin da 28 yillik belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katilimci belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciligi ilkesi dogrultusunda hizmet yapacagim diye söz vermistim.

30 Mart 2014- 05.09.2015 tarihleri arasinda belediyemizin ilçemize kazandirdigi yeni hizmet araçlari ve yapilan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü destegi veren bir önceki milletvekilimiz Sayin Özcan Ulupinar’a sahsim ve ilçe adina çok tesekkür ediyorum.

18 ayda ilçemizin degisik alanlarinda 118 hizmet gerçeklestirilmistir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Dogalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltina alinmasi projesi, Agusto Deresi genisletilmesi projesi, Kent Ormani projesi ve kanalizasyon projeleri onaylanmis olup çalismalara baslanmistir. Gökçebey ‘e Hizmet Santiyesi dönmüstür. Yaklasik üç yil içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelisen, büyüyen ve kalkinarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdigimiz sözlerimizin arkasindayiz. Ayni kararlikla hizmet çalismalarimiza devam edecegiz. Bizlerin hizmet inancindan alip koymaya hiç kimsenin gücü yetmez.”

“1 KASIMDA IKTIDAR OLACAGIZ”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoglu yaptigi konusmada; AK Belediyecilik hizmet anlayisiyla birlikte 18 ay gibi bir kisa sürede Gökçebey ilçemize önemli hizmet yapan Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk’e tesekkür ediyorum. Siyaset milletimize hizmet etme aracidir.

Önümüzde bir genel seçim daha vardir. Simdiden partimizden milletvekili aday adayi olan arkadaslara çok tesekkür ediyorum. Onlara bu süreçte basarilar diliyorum. Ak Parti büyük bir ailedir. Seçimde hep bir olacagiz, bir oyla seçim kazanilir, bir oyla seçim kaybedilir düsüncesiyle hep beraber çalisacagiz ve 1 Kasimda Ak Parti tekrar iktidar olacaktir.” Dedi.

Daha sonra dayanisma ve bilgilendirme toplantisi basina kapali bölümünde soru- cevap seklinde sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*