DTSO STARATEJIK PLANLAMA ÇALISTAYI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi 2. dönem 4 yillik ‘Stratejik Plan’ hazirliklari çerçevesinde Devrek ve Gökçebey’de paydaslarimiz olan yerel idari birim yöneticileri ile ilk çalistayini 03.09.2015 tarihinde gerçeklestirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Egitim Arastirma ve Uygulama Merkezi tarafindan yürütülen ve paydaslarimizin görüslerini aldigimiz çalismamiz, saglikli bir planlama yapabilmemiz açisindan büyük önem arz etmektedir.

Odamiz Toplanti Salonunda gerçeklesen çalistaya Devrek Kaymakami Yakup GÜNEY Devrek TSO Baskani Ertan Civak, Gökçebey Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Gökçebey Mal Müdürü Kadir Çelik, Devrek Esnaf Odasi Baskani Ismet Akdemir, Gökçebey Esnaf Odasi Baskani Ali Çetin, Devrek Milli Egitim Müdürü Satilmis Tunçkaya, Gökçebey Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Devrek Ilçe Tarim Müdürü Sule Kafkas, Devrek MYO Ögretim Görevlileri ile Devrek ve Gökçebey'den bazi sivil toplum örgütü temsilcileri katildilar.

Stratejik Planlama çalismalarimiz, 10.09.20015 tarihinde yapilacak toplanti ile devam edecektir. Bu toplantida stratejik hedeflerimiz belirlenecek ve kamuoyuna sunulacaktir.