GÖKÇEBEYSPOR BAL’I HEDEFLIYOR…

GÖKÇEBEY GÖZÜNÜ BAL’A DIKTI.. BU SEZON SÜPER AMATÖR LIG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN VE FLAS TRANSFERLERE IMZA ATAN GÖKÇEBEYSPOR, BIR ÜST LIG OLAN BÖLGESEL AMATÖR LIGE YÜKSELMEYI HEDEFLIYOR. DÜZENLENEN TÖRENDE KONUSAN GÖKÇEBEY BELEDIYE BASKANI VEDAT ÖZTÜRK VE KULÜP BASKANI KENAN ALBAYRAK, HEDEFLERINI SAMPIYONLUK OLDUGUNU VE BIR ÜST LIGE YÜKSELMEK OLDUGUNU KAYDETTI.

Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'ndan Süper Amatör Lige yükselen Gökçebeyspor, 2015-2016 sezonuna “merhaba” diyerek hazirlik çalismalarina basladi. Transferlerin imza töreninde konusan Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk ve Kulüp baskani Kenan Albayrak, sampiyonlugu hedeflediklerini söyledi.

GÖKÇEBEYSPOR, YENI SEZONA ‘MERHABA’ DEDI

2014-2015 sezonunu ikinci sirada bitiren, katildigi Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardindan da Çatalagzi Demirspor'u yenerek Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig'e yükselen Gökçebeyspor, 2015-2016 sezonuna “merhaba” diyerek hazirlik çalismalarina basladi. Yeni sezon çalismalari öncesi Gökçebey Belediyesi Toplanti Salonunda, Gökçebeyspor’un yeni transferleri için imza töreni düzenlendi. Törene; Belediye Baskani Vedat Öztürk, Gökçebeyspor Kulübü Baskani Kenan Albayrak, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Antrenör Oguz Yilmaz ve futbolcular katildi.

VEDAT ÖZTÜRK: SÜPER AMATÖR LIG'E ÇIKMAYI HAK ETTIK.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan, Gökçebeyspor’a transfer edilen Beytullah, Deniz, Muhammet, Samet, Enez, Canberk ve Ismail için düzenlenen imza töreninde ilk konusmayi Belediye Baskani Vedat Öztürk yapti.

Baskan Öztürk, “2014 yilinin 30 Mart ayinda yapilan yerel seçimlerde Gökçebey halki, sahsimi tercih ederek bizleri göreve getirdi. Bu gün sizlere göreve geldigim ilk günden belediye olarak yaptigimiz hizmetleri anlatmayacagim. Çünkü yaptigimiz hizmetleri halkimiz yakinen takip ediyor ve takdir ediyorlar. Eskiden belediye hizmetleri sadece yol, su ve kanalizasyon gibi rutin hizmetlerden ibaretti. Günümüzde belediyecilik anlayisi çok degisti. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler bunlarin yaninda devam ediyor. Sahsimiz hepiniz yakindan taniyorsunuz. Bende spor camiasinin içinden gelen bir agabeyinizim. Geçen yil, 1’inci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda ikinci sirada bitirdik, Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardindan da Çatalagzi Demirspor'u yenerek sampiyon olduk ve Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig'e çikmayi hak ettik. Gökçebeyspor Kulübü’nün yeni Baskani Kenan Albayrak’in öncülügünde yeni transferler ettik. Burada yeni transfer olan futbolcu arkadaslarimiza hos geldiniz diyorum ve basarilar diliyorum. Sahsim ve belediye olarak maddi ve manevi olarak her zaman Gökçebeyspor’a tam destek verecegim. Hedfimiz ligde sampiyon olmaktir.” dedi.

BASKAN ALBAYRAK: BU BIR BAYRAK YARISI, ASIL OLAN TAKIMIN BASARISIDIR. HEDEFIMIZ BÖLGESEL AMATÖR LIG’E YÜKSELMEKTIR..

Gökçebeyspor Kulübü Baskani Kenan Albayrak ise, “Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk’ün özverili çalismalari neticesinde Gökçebeyspor, sampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çikmistir. Öncelikle; 5 Agustos 2015 Çarsamba günü yapilan Gökçebeyspor’un Olagan Genel Kurulu’nda sahsima ve ekibime verdigi desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Sayin Öztürk, kulübümüzün ‘Fahri Baskani’dir. Gökçebeyspor’a transfer edilen Beytullah, Deniz, Muhammet, Samet, Enez, Canberk ve Ismail için yapilan imza töreninde bir araya geldik. Yeni sezona ‘merhaba’ diyerek hazirlik çalismalarina basladik. Bu ise talip olurken, bir memleket meselesi olarak bakiyoruz, bu bir bayrak yarisi, asil olan takimin basarisidir. Çiktigimiz bu yolda bizlere maddi-manevi destegini esirgemeyen basta degerli isadamlarimiza, Gökçebey Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’e, degerli halkimiza ve esnafimiza çok tesekkür ediyoruz. Sampiyon olmak ve Bölgesel Amatör lig'e çikmak en büyük hedefimizdir.” dedi.

ÖZTÜRK KULÜBE FAHRI BASKAN OLDU..

Diger yandan geçtigimiz hafta yapilan Gökçebeyspor’un Olagan Genel Kurulu’nda tek liste ile aday olan Kenan Albayrak’in yönetiminde görev dagilimi gerçeklestirilirken, Belediye Baskani Vedat Öztürk’te kulübün fahri baskani oldu.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*