Akdeniz gitti, Karayilmaz geldi

Zonguldak Gençlik Hizmetleri Il Hizmetleri Müdürü Ugur Akdeniz görevinden alinirken yerine Çaycuma Gençlik Ilçe Müdürü Ahmet Karayilmaz atandi. Atama kararnamesi yayinlanan Ahmet Karayilmaz önümüzdeki günlerde göreve baslayacak. Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlügü görevinden alinan Ugur Akdeniz, yasanana süreç ile ilgili açiklamalarda bulundu. Akdeniz, Görev aldigi günden buyana Zonguldak’a çok seyler kazandirdigini belirtti. Akdeniz konu ile yaptigi açiklama su sekilde, “ 3.5 yildir spor müdürü görevini sürdürüyorduk. Son 3.5 aydirda vekalet olarak sürdürüyordum. Simdi bir görev degisikligi oldu. 3.5 yilda önemli ve güzel hizmetler saglamis olduk. Zonguldak'ta 11'e yakin sentetik saha yaptik. Spor salonu yaptik. 6 ilçede gençlik merkezi yaptik. 10 bin olan sporcu sayimizi 30 bine yaklastirdik. 200 olan gençlik merkezi üye sayimizi 16 bine çikardik. 3.5 yili dolu dolu geçirdik. Yeni görev alan arkadasimiza basarilar diliyorum. Devlette isler sürecektir. Bunlar her zaman olan seylerdir. Biz Zonguldak kamuoyunun her zaman hizmetindeyiz. Biz torba yasasiyla arastirmaci olmustuk. Tabi talip olan insanlar çikabiliyor. Ankara bizimle çalismak istiyordu ama sartlar böyle oldu. Devlet büyüklerimiz böyle takdir ettiler. Bizde buna saygili olmak zorundayiz. Çok fazla konusmaya gerek yok. Devlette degisiklik her zaman olabilir. Sonuçta devletin isleri aksamaz. Devlet yürür. Biz her zaman devletimizin ve milletimizin hizmetindeyiz “dedi.

AHMET KARAYILMAZ ÖZGEÇMISI:

1969 yilinda Devrek’te dogdu. Ilkokula Devrek ilçesinde 1976 yilinda basladi. Ortaokul ve liseyi Çaycuma Lisesinde bitirdi. 1988 yilinda Hacettepe Üniversitesi Maden Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açik ögretim Fakültesi Is Idaresi bölümünü okudu.1994 yilinda Marmara Üniversitesi Beden egitimi ve Spor Yüksek Okulunu kazandi. Bir yil sonra esinin ögretmen olarak çalistigi Tokat ili Gaziosmanpasa Üniversitesi Beden egitimi ve Spor Yüksek Okuluna yatay geçis yapti. 1998 yilinda okulumu birincilik derecesi ile bitirdi. 2004 yilinda Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandi.2005 Mart döneminde ‘’ZONGULDAK ILINDE FUTBOLCULARI SALDIRGANLIGA ITEN PSIKO-SOSYAL NEDENLER’’adli tezi savunarak iyi derece ile mezun oldu. Bir yila yakin süre Manisa –SOMA da maden teknikeri olarak özel bir ocakta çalisti. 1981-1985 yillari arasinda ilimizi 3000-5000 m. mesafelerinde atlet olarak temsil etti. Futbola 1983 yilinda Çaycuma sporda basladi. 1993 yilina kadar birçok ilçemizin de futbol takimlarinin formalarini giydi. 1993–94 sezonunda Çaycuma sporu üçüncü lige çikaran kadronun içinde yer aldi. 1994 yilinda Tokat spora transfer oldu. 1998 yilinda Çaycuma sporun profesyonel ligden düsmesi ile Çaycuma’li gençlerle birlikte hem oyuncu hem antrenör olarak çalismaya basladi. 2007–2008 sezonunda Çaycuma spor voleybol takimini kurdu. (oyuncu-koç olarak) Ekip 3. lige çikti. UEFA A lisans futbol, okçuluk, tenis ve yüzme antrenör belgelerine sahiptir. Ilimizde uzun aradan sonra okçuluk çalismalarini baslatti. 10-11-12 yas grubu gençleri Türkiye Sampiyonasina hazirladi. Güney Kore ve Isveç Hükümetleri ile Gençlerin Serbest zamanlarini degerlendirme adi altinda çalismalar ve sunumlar yapti. Kuzey Kibris Türk Cumhuriyetine 50 kisilik maddi imkâni kisitli gencin kamp yapmasi amaci ile Genel Müdürlük tarafindan görevlendirildi. Ülkemiz içinde gençlik lideri yetistirme seminerlerinde egitmen olarak görev yapti. Maddi imkani kisitli gençlerin ve engelli gençlerin kamplarinda program sorumlusu olarak görev yapti.

Bulgaristan’da ve Ülkemizde Uluslararasi Spor Bilimleri Kongresinde makaleleri yayinlandi. 10 yildir Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürlügü görevini Çaycuma’da vekaleten yürüten Ahmet Karayilmaz, Barbaros Kutlutas Ortaokulu Beden Egitimi Ögretmeni olup, 25 yillik evli ve bir kizi vardir.