HALIL IBRAHIM SOFRASI HIZMETE BASLADI

Gökçebey’de Birtat lokantasi yeni mekanda yeni adiyla Halil Ibrahim Sofrasi olarak hizmet vermeye basladi.

Günümüzden 32 yil önce, Atatürk Caddesinde Kenan Atmaca ile halkin hizmetine baslayan Birtat Lokantasi, Halil Ibrahim Atmaca tarafindan Ismetpasa Caddesi üzerinde kendi binasinda Halil Ibrahim Sofrasi olarak hizmet vermeye basladi.

Baba mesleginin severek devam ettiren Halil Ibrahim Atmaca,” 32 yil önce babam Kenan atmaca tarafindan açilan Birtat Lokantasi verdigi kaliteli hizmet ile bir aile lokantasi olmayi basarmistir. Birkaç yil önce babamin bana biraktigi Birtat Lokantasi kaliteli hizmetinden ödün vermeden hizmetine devam etmistir.

Lokantacilik bir sanattir. Isimizi severek yapmaktayiz. Zaman akip gider. Masalar, sandalyeler, gelen giden yüzler degisir. Ayni zamanda, Gökçebey her geçen gün büyüyor, gelisiyor ve degisiyor. Bizlerde Ismetpasa Cadde üzerinde mülkiyeti kendimize ait ve iki kattan olusan mekânda yeni adi Halil Ibrahim Sofrasi halkin hizmetine sunmanin onurunu yasiyoruz.

Halil Ibrahim Sofrasi her sabah yeniden açar kapilarini çorba çesitleri, birden fazla çesit ve lezzetli yemekleriyle yüzlerce kisiyi misafir eder. Her misafire ayni deger, ayni güler yüz ve her lezzette ayni tad hedefi asla degismez. Herkesi Halil Ibrahim Sofrasi’na davet ediyorum” dedi.