Baskan Öztürk’ten belediye personeline iftar yemegi

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalisanlari iftar yemeginde bir araya geldi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün ev sahipliginde Cennet Bahçesinde verilen iftar yemegine Belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin tamami katildi. Gün boyu ayni mesai ortamini paylasan belediye çalisanlari iftar programi vesilesiyle Ramazan ayinin manevi atmosferini hep birlikte soludu.

Ramazan ayinin birlik, beraberlik, kaynasma ve paylasma ayi oldugunu” belirten Belediye Baskani Vedat Öztürk, “Belediye Meclis Üyelerime, Birim Amirlerime, personelime ve ailelerine düzenlemis oldugumuz iftar yemegimize katiliminizdan dolayi duydugumun memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu aksam iftarimizi çok degerli belediye personelim ve aileleri ile birlikte Sosyal belediyeciligin gerekliligini yerine getiriyoruz ve mümkün oldugunca mütevazi sofralarda iftar ederek, zengin fakir gözetmeksizin ayni sofrada iftar etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Degerli Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personelimizin Gökçebey Belediyesi’ne ve Gökçebey halkina verdiginiz hizmetlerden dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Hepinize hayirli ramazanlar diliyorum" dedi.

Iftar öncesi Kur'an tilaveti okundu. Ardindan Baskan Öztürk’ün Belediye Personeline düzenlendigi iftar yemegi gerçeklesti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*