AVRASYAM DERNEK YÖNETICILERI MASAL EVI’NDE

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegi ( AVRASYAM) Yöneticileri Masal Evi’nde tanisma yemeginde bir araya geldiler.

Yemege; Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegi Kurucu Üyeleri; Cengiz SARICIK, Mehmet KÖKTÜRK, Serafettin SIMITÇI, Muharrem YAN, Önder KURT, Erkan KODAMAN ve Ayhan YELLI. Avrasyam Derneginin Bayan Komitesi; Ülkü MASALCI, Berna YILDIRIM, Nihal KURT, Sevim KILINÇ, Nilüfer ILHAN, Kamuran KAMIT, Sevil YIGIT, Fatma ÜNLÜ, Sevgi KESKIN, Lütfiye YILDIRIM ve Senay KIYLIOGLU katildi.

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegin geçici Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernegin Bayan Komitesi Masal Evi’nde verilen tanisma toplantisinda bir araya gelerek her birey kendilerini kisa bir özgeçmisini içeren konusma yaparak tanistilar.

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegi, Zonguldak ile tüm gurbetçilerimiz arasinda bir hizmet köprüsü olusturacagini ifade eden Baskan Cengiz SARICIK,” Dernegimiz AVRASYAM´i kurmaktaki amacimiz elli yili askin süredir gurbette gecesini gündüzüne katip çalisip çabalayip, memlekete bir faydam olsun diye disini tirnagina takan, tabiri caizse birer gönüllü asker olan vatan evlatlarina küçükte olsa bir jest olsun istedik. Memleketimize geldiklerinde yardimlasmak, birlik beraberligi pekistirmek, sosyal aktivitelerde bulunup kaynasmayi saglamak, geziler düzenlemek, kurs, seminer, konferans, panel, kültürel faaliyetlerde bulunmak, kisacasi yillardir gurbette yasayan çok degerli vatandaslarimiz memleketimize geldiklerinde bize ihtiyaç duyduklari her noktada yanlarinda olmak. Umariz bu küçük jestimiz gurbette yasayan tüm vatandaslarimizi azicikta olsa sevindirir. Bunun yani sira yurtdisindaki tüm gurbetçilerimiz memleketimize geldiklerinde yardimlasmak, birlik beraberligi pekistirmek, sosyal aktivitelerde bulunup kaynasmayi saglamak, geziler düzenlemek, kurs, seminer, konferans, panel, kültürel faaliyetlerde bulunmayi hedefliyoruz. Bu konuda Avrasyam Dernegine destek verdiginiz için sizlere tesekkür ederim.” Dedi.

Daha sonra, Avrasyam Derneginin Gökçebey’deki lokal binasinda Avrasyam Derneginin Bayan Komitesinde görev bölümü yapilarak toplantiya devam ettiler.

*

*