GÖKÇEBEY’DE 3 BIN KISILIK IFTAR YEMEGI HAZIRLIKLARINA BASLANDI

Onbir Ayin Sultani Mübarek Ramazan Ayi Basliyor. Ramazan gelenegini yasatmak, kaynasma ve dayanismayi saglamak amaciyla, Gökçebey Çay Mahallesi, Çarsi içi mahalle sakinleri ve Avrasyam Dernegiyle ortaklasa 28 Haziran 2015 Pazar günü aksami Ismetpasa mahallesinde yaklasik 3 bin kisilik iftar yemegi verilecektir.

Tertip Komitesi ilk toplantisini Avrasyam Dernek binasinda yapti.

Toplantiya; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Avrasyam Kurucu Dernek Baskani Cengiz Saricik, Çarsi içi Mahalle Muhtari Aydin Kayabas, Erkan Kodaman, Veysel Özsaraç, Seraffettin Simitçi, Muharrem Yan, Emin Çakir, Ayhan Yelli katildi.

Yapilan toplantida konusma yapan Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Çay Mahallesi ve Çarsi Mahallesi sakinleriyle Avrasyam Derneginin ortaklasa 28.Haziran 2015 Pazar günü aksami yaklasik 3 bin kisilik toplu iftar yemegi programin ilk toplantisina sahsimi davet ettiginiz için tesekkür ediyorum. Geçen yilda yaklasik 1.100 kisiye verdiginiz toplu iftar yemegine katildim. Orada da emegi geçen herkesi kutluyorum. Bu yil da 28 Haziranda vermeyi düsündügünüz yaklasik 3 bin kisilik toplu iftar yemegi hazirliklarinda sahsima ve Belediyemiz olarak maddi ve manevi ne yapmam gerekirse hazirim” dedi.

Tertip Komitesi ise,” Ramazan Ayi dostlugun, kardesligin, komsulugun, sevginin, barisin ve adaletin çogaldigi bir aydir. Hepimizin ortak dilegi Ramazan Ayi içerisinde hem ülkemizde hem de Gökçebey’de barisin hâkim olmasidir. Geçen yil, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kooperatifi, Çay Mahallesi ve Çarsi içi mahalle sakinleri ve ilçe esnaflari ortaklasa tertipledigi iftar yemegimize yaklasik 1100 kisi katilmisti. 28 Haziran Pazar günü aksami düzenleyecegimiz yaklasik 3 bin kisilik toplu iftar programi hazirliklarini Çay Mahalle ve Çarsi Mahalle sakinleriyle Avrasyam Dernegiyle ortaklasa düzenliyoruz. Tertip komitesi olarak Avrasyam Dernek binasinda ilk toplantimizi gerçeklestirdik. Toplantimiza bizleri onore eden Saygi deger Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk'e çok tesekkür ediyoruz. Bu vesile ile simdiden Gökçebey halkini ve tüm misafirlerimizi düzenleyecegimiz iftar programina davet ederiz. On bir ayin sultani" Ramazan, 17 Haziran Çarsamba aksami kilinacak teravih ile baslayacak, 17 Hazirani 18 Hazirana baglayan gece sabaha karsi ilk sahur eda edilecek. Simdiden Ramazanin Islam Alemine ve Gökçebey’imize hayirlara vesile olmasini temenni ederim.”dedi.