Sargin Ailesi Oglu Abidin Efe Sargin Için Sünnet Dügünü Yapti

Gökçebey Ilçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yasar Sargin ve Serap Sargin biricik ogullari Abidin Efe Sargin, sünnet olarak erkeklige ilk adimini atti.

Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün Salonunda gerçeklesen sünnet dügününe; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Zonguldak Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreterliginden Idari Hizmetler Baskani Dr.Orhan Sahin, Zonguldak Uzunmehmet Gögüs ve Meslek Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Uzman Dr. Fatih Akca, Gökçebey Ilçe Devlet Hastanesi Bashekimi Levent Eskici, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gökçebey Belediyesi Basin Yayin ve Halkla iliskiler Müdürü Ismail Kazli, Devrek Devlet Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdürü Saban Karabostan, Çaycuma Devlet Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdürü Ahmet Koraman, Müdür Yardimcisi Erdal Sikli, Gögüs ve Meslek Hastaliklari Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdürü Hüseyin Kermen, Idari ve Mali Isler Müdür Yardimcisi Saglik-sen Baskan Yardimcisi Ömer Tok, Atatürk Devlet Hastanesi eski Müdürü Mehmet Hamzaçebi, Gögüs ve Meslek Hastaliklari eski Müdürü Ibrahim Durhan, Atatürk Devlet Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdür Yardimcisi Hulis Celebi, Zonguldak Genel Sekreterliginden Uzm.Meriç Yilmaz,Uzm. Metin Uslu, Uzm. Nazan Avsar ve Satin Alma Personeli, Devrek TSM Personellerinden Mithat Yilmaz,Gökçebey TSM Personelleri ile hastane personelinin yani sira çok sayida davetli katildi.

Sünnet dügününe gelen davetli misafirler, Abidin Efe Sargin’a hediyelerini verdiler.

Ilçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yasar Sargin ve Serap Sargin biricik ogullari Abidin Efe Sargin’in sünnet dügününe gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendi.

Abidin Efe Sargin’in sünnet dügünü 17.00’da Mevlid- Serif okundu. Davetli misafirlere yemek ikraminda bulunuldu.

Abidin Efe Sargin’in sünnet dügününde Kemal Köseoglu’nun birbirinden güzel çaldigi oyun havasi, halay ve sarkilariyla davetliler doyasiya eglendiler.

Ilçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yasar Sargin ve Serap Sargin ,”oglum Abidin Efe Sargin’in sünnet dügününde bizi yalniz birakmayan dostlarima çok tesekkür ediyorum. ” dedi.

*

*

*