HARUN AKIN: HALKIN UMUDU CHP

Ülke genelinde esen CHP rüzgâri Zonguldak’ta da etkisini gösteriyor. CHP Zonguldak Milletvekilleri, il, Ilçe ve belde teskilatlari gece gündüz demeden seçim çalismalarina devam ediyor, her gün ilçe ve köy ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya geliyor. Sabahin erken saatlerinde baslayan ve gece geç saatlere kadar süren seçim çalismalarin da, bitmeyen enerjisi ve güler yüzüyle vatandaslardan büyük destek gören Milletvekili adaylari 7 Haziran aksaminda basarili olacaklarina inaniyorlar.

“SOKAKTA HALKIN CHP’YE ÇIG GIBI BÜYÜYEN ILGISI VAR”

CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akin, “CHP’ye, Sokakta halkin çig gibi büyüyen ilgisinden de bunu rahatlikla görüyoruz. Vatandaslarimiz projelerimiz için yolumuzu kesiyor, biz anlatmadan onlar anlatiyor, soruyor. Kurdugumuz sicak iletisim, bize duyduklari güven ve ilgileri, bizleri daha da mutlu ediyor, motive ediyor. Bu da bizim için büyük bir gurur” diye konustu.

Milletvekili Adayi Akin, “Türkiye'nin zengin bir ülke oldugunu belirterek, önemli olanin bu zenginligin nasil kullanilacagi olduguna “dikkat çekti.

“8 HAZIRAN’DA CHP IKTIDAR OLACAK!”

Akin,“Halkimiz 8 Haziran'da bir tercih yapacak. Bu tercih ya halktan yana olacak ya da saltanattan. Gittigimiz her yerde halkimizin tercihinin saltanat olmadigini görüyoruz. Halkin her kesimine dokunan projelerle halkimizin umudu olduk. 8 Haziran'da CHP iktidar olacak. Biz de halk için halkin iktidarini kuracagiz” diye konusarak sözlerine söyle devam etti.

“Seçim çalismalari sirasinda köy kahvehanelerinde çiftçilerle yaptiklari sohbette çiftçilerin büyük sikinti içinde oldugunu gördüklerini” belirten CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akin,” 7 Haziran seçimlerinin “Yasanacak bir Türkiye” için yeni bir baslangiç olacagini söyledi. CHP iktidarinda toplumun tüm kesimlerinin rahat bir nefes alacagini vurgulayan Akin, sunlari söyledi: “CHP iktidarinda çiftçi alin terinin karsiligini alacak, desteklenecek. Mazotun üzerindeki dolayli vergiler kalkacak, litresi 1,5 TL olacak. Türkiye'de son 13 yilda tarim geriledi, tarimsal üretim düstü. Ziraat Bankasi ve Tarim Kredi Kooperatifleri'nde kredi limitleri dolan çiftçi, özel bankalarin faiz, ipotek, haciz riskleriyle karsi karsiya. Hükümet, çiftçinin en büyük gider kalemi olan mazota 1 TL'lik destek vererek, büyük bir kandirmaca yapiyor. 1 litre mazot fiyatinin içinde 2,28 TL dolayli vergi, ÖTV+KDV bulunuyor. Mazot üzerindeki bu dolayli vergileri çiftçimizden almamayi taahhüt ediyoruz.

“HALKIMIZ BIZI GÜLER YÜZ VE TATLI DILLE KARSILIYORLAR” Akin, “CHP Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun günü birlik birden fazla yaptigi miting alanlarin coskulu ve kalabalik oldugunu görüyoruz ve izliyoruz. Bizlerde Zonguldak’ta bes milletvekili adayi olarak arkadaslarimla yaptigimiz seçim çalismalarinda bizleri güler yüz ve tatli dille karsiliyorlar. Bizler partimizin seçim bildirgesini anlatiyoruz. Bizleri dinleyen vatandaslarin gelecekte CHP ile umutlu olduklarini açikça söylüyorlar. “ dedi.

*

*