Müzisyenlikten Isadamligina

Gurbetçilerimizden Satilmis Aydemir memleketine yatirim yapmaya karar verdi. Kendisine ait araziyi degerlendirmek için çalisma baslatti. Ve sonra Müteahhit oldu. Vizyon Emlak&Insaat Firmasini kisa sürede Gökçebey’in gözbebegi oldu

20 Yil önce Gökçebey’den Almanya’ya giden ve burada oto alim satim sirketi kurarak çalismaya baslayan Satilmis Aydemir, memleketi olan Gökçebey’e yatirim yapmaya karar verdi.

20 Yillik gurbetçi hayatinda tüm tatillerini dogup büyüdügü Gökçebey’de geçiren Satilmis Aydemir, “Bir kez olsun Ege ve Akdeniz’e tatile gitmedim. Gurbetçilik bana göre degil. Her daim vatan hasreti, Türkiye hasreti, Gökçebey ve Zonguldak hasreti agir basti” dedi.

24 yasinda gittigi Almanya’yi Satilmis Aydemir, “Insan sicakligini, insan iliskileri konusunda alisamadim gurbete” diyerek sözlerine söyle devam etti. “Burada bir selamla yaptiracaginiz isi orada binlerce Avro harcayarak ancak yaptirabilirsiniz. Samimiyetsiz ortamda yasamaktansa, kendi memleketimde kendi insanima hizmet etmeyi yegledigini vurguladi. Gökçebey’e döndükten sonra Satilmis Aydemir kendisi ait 2 bin 171 m2’lik arsasinda yapsatçilik yapmak için çalisma baslatti. Bu çikis noktasiyla basladigi iste Gökçebey’in ilk profesyonel “EMLAK OFISI”ni kurdu. Vizyon Emlak Pazarlama Satis-Kiralama ve Insaat Müteahhitligi firmasini kurdu. 20 Yillik ticari bilgi ve birikimiyle çiktigi yolda hedefinin Ilçede kalici eserler yapmak oldugunu söyledi. Kendisine ait arazide Ilçenin önemli ihtiyaçlarindan birisi olan Ögrenci yurdu binasi yapmak istedigini söyleyen Satilmis Aydemir, Is yaparken önceliginin yapilacak isin yasal mevzuatini ögrenmek oldugunu ifade etti. “Her ne yaparsam yapayim. Yasal mevzuat çerçevesinde olmasini isterim diyen Satilmis Aydemir, Daha simdiden Ilçede ilgi odagi olmanin mutlulugunu yasadigini kaydetti.

Almanya ile baglarini da koparmadigini kaydeden Satilmis Aydemir, “Ayda, Iki ayda bir iki defa gidip geldigini söyledi. Yeni teknolojileri sürekli takip ettigini “söyledi.

Aydemir, “severek yaptigi isin ise müzisyenlik oldugunu söyledi. Almanya’ya gitmeden önce Dügün Salonlari, Konserlerde ve özelliklede Halk Oyunlari ekiplerine müzik yaptigini ve arkadas camiasinin da müzisyenlerden olustugunu ifade etti. Müzisyenlik yillarinin çok güzel geçti. Her iste oldugu gibiVizyon Emlak&Insaat”i marka yapmak hedefimdir. Ayrica; Gökçebey’deki satilik yada kiralik ev, is yer, arsa gibi gayri menkullerinizi vizyon emlak insaat gevencisi ve garantisiyle kiralama ve satisina yardimci olunur.