CHP GÖKÇEBEY ILÇE ÖRGÜTÜ VEYISOGLU’NDA YOGUN ILGI GÖRÜRKEN, SARAÇLAR KÖYÜNDE DAVUL ZURNA ILE KARSILANDI.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Gökçebey Ilçe örgütü, Veyisoglu Köyünde yogun ilgi ile karsilandi. Ardindan Saraçlar köyüne yaptigi seçim ziyaretinde davul zurna ile karsilandi.

Cem Oktay Baskanliginda ilçe örgütü köy gezilerine devam ediyor. Veyisoglu köyü ve mahallerinde yogun ilgi gören CHP Gökçebey Ilçe örgütü, Vatandaslara partisinin seçim bildirgesini anlatarak dagittilar.

“HANGI PARTIDEN OLURSANIZ OLUN, OYLARINIZIN HESAP SORMAK IÇIN CHP’DE BIRLESTIRIN”

Veyisoglu köyü ve mahalle sakinlerinin sorunlarini dinleyen, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay,” Gökçebey merkezi basta olmak üzere gittigimiz her köyde hemen hem sorunlar ayni” dedi.

Baskan Oktay;” Bir zamanlar emegin baskenti olarak bilinen Zonguldak bugün üzülerek söylüyorum ki, emekli kenti oldu. Zonguldak, Ilçeleri ve köylerinin ortak sorunu Issizlik ve göç sorunudur. Ak Parti iktidari bu süreçte sizlere ne verdiler ki, oy isteyecekler? Hangi partiden olursaniz olun, oylarinizi hesap sormak için CHP’de birlestirin. Ilçemizin en yakin köyü olan Veyisoglu köyünde halen daha su ve yol sorunun çözülmedigini görüyoruz. Ayrica Veyisoglu köyünde vatandaslarin imece usulü yaptigi birçok hizmetleri gördüm. Inanin çok mutlu oldum. ‘Birlikten güç dogar’ misali sizlerde birlikte olup kendi sorunlarinizi çözmek için mücadele vermisiniz. Hepinizi yürekten kutlarim.

Genel Baskanim Sayin Kemal Kiliçdaroglu ve partimiz (CHP) bizlere verdiginiz destegi karsiliksiz birakmayacaktir. Veyisoglu köyü basta olmak üzere tüm köylerimizin sorunlarini en yakin zamanda çözüp bulacagiz.

Üretime dayali bir politika izleyecek olan Genel Baskanimiz Sayin Kiliçdaroglu seçim bildirgesinde,’üretelim, adil paylasalim ki herkes mutlu olsun’ yabanci ülkelerden ürün alarak yabanci çiftçileri kalkindiran Ak Partinin tersine kendi çiftçimizi destekleyecegiz. Sizlerden CHP’ye destek vermenizi istiyorum. Bizleri yogun ilgi ve davul zurna ile karsiladiginiz için hepinize çok tesekkür eder, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.” Dedi.

Daha sonra CHP Gökçebey Ilçe Örgütü Saraçlar köyüne yaptigi seçim ziyaretinde davul zurna ile karsilandi.