Özel Oktay Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi Cosku Ile Kutladi

Özel Oktay Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kutlama etkinliklerini Gökçebey Belediye Aile Çay Bahçesinin Dügün Salonunda yapti.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi okunmasiyla basladi.

Engelliler Haftasi kutlama etkinliklere; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, CHP Ilçe Baskani Cem Oktay, Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin, MHP Ilçe Baskani Sezgin Karademir, daire amirleri, Okul ögretmenleri, ögrenciler ve çok sayida ilçe halki katildi.

Engelliler Haftasi kutlama etkinlikleri, Özel Oktay Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Demet Oktay günün anlam ve önemini belirten konusmayi yapti.

Oktay,” okulumuzun 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kutlama etkinliklere gelen davetli misafirlerimize tesekkür ederek sözlerime basliyorum. Bildiginiz gibi Ülkemizde her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda Engelliler Haftasi kutlanarak, engellerimizi anlama ve engellerimizin sorunlarini dikkat çekmek amaçlanmaktadir. Engellik, dünyamizin genel sorunu oldugu için, engelliler haftasi sadece ülkemizde degil, Birlesmis milletlere bagli 150’den fazla ülkede çesitli etkinliklerle degerlendirilmektedir.

Bizde bugünü çocuklarimizin ve ögretmenlerimizin azimli çalismalari sonucu ortaya çikardiklari etkinligimizle kutluyoruz. Amacimiz çocuklarimiza ve misafirlerimize mutlu bir gün hediye etmek.

Bu gösterimizde emegi geçen herkese tek tek tesekkür ediyorum. Gösterimize sevinçle ve coskuyla hazirlanan çocuklarimiza, çocuklarimizi büyük bir sevgi sabirla yetistiren ögretmenlerimize ve personelimize en büyük özveri gösteren kiymetli annelerimize ve velilerimize, her daim yanimizda olan canim annem ve babam Hacer-Asaf adabas’a, bize her anlamda tam destek veren sevgili esim Cem Oktay’a ve bizi bu anlamli günde yalniz birakmayan siz degerli misafirlerimize çok tesekkür ederim” dedi.

Ögrencilerin siirleri, mini papatyalar, müzikler vb çesitli etkinleri içeren gösterileri izleyiciler tarafindan begenildi. Ögrencilere hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*