‘ENGELLILER HAFTASI’ KUTLAMA ETKINLIKLERI ÇANAKCILAR HAYVANAT BAHÇESI GEZINTISIYLE SONA ERDI.

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskani, Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül Malkoç, “10–16 Mayis” tarihleri arasinda kutlanmakta olan Engelliler Haftasi kutlama etkinlikleri Devrek’teki Sabah kahvaltisiyla baslayip, Gökçebey’deki Çanakcilar Hayvanat Bahçesi gezintisiyle sona erdi.

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskani Songül Malkoç ve yöneticileri, 70’e yakin engelli çocuk ve aileleriyle birlikte Çaydegirmeni Belediyesinin tahsis ettigi iki otobüs ile Çanakcilar Hayvanat Bahçesini gezdiler.

Dernek Baskani Songül Malkoç, Yönetim Kurulu üyeleri Hürriyet Akyaz, Ülkü Yaban, Sevgi Yildirim, Ögretmenler; Dilek Onan, Feray Bayramusta, Selvi Çelik ve Sinem Karademir’in eslik ettikleri hayvanat bahçesi gezisi sirasinda çocuklarin ve ailelerinin mutlulugu gözlerinden okunuyordu.

Yaklasik bir saat süreyle hayvanat bahçesinde gezen çocuklarla Baskan Malkoç, her zaman oldugu gibi yakindan ilgilenirken ellerinden tutup onlarla dolasip zaman zamanda eglencelerine ortak olmayi da ihmal etmedi. Çanakçilar A.S Yöneticileri engelli çocuklara yemek ikraminda bulundular.

Çanakcilar Seramik Fabrikasinin sahipleri Mithat Çanakci-Mehmet Çanakci- Sezai Çanakci ve Yöneticileriyle birlikte beraber hayvanat bahçesinden ayrilmadan önce toplu olarak fotograf çektiren engelli çocuklar, fabrika sahiplerine tesekkür ettiler.

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskani Songül Malkoç, “Engelliler Haftasi kapsamindaki etkinliklerimizi geleneksel hale getirdik, daha önce de bizi burada agirladilar. Her zaman engellilerin yanindalar. Katma degerin disinda sosyal sorumluluk projelerine de her zaman destek veriyorlar.” Diyerek Çanakcilar Seramik A.S Kurucu Onursal Baskanlarindan Sayin Mithat Çanakci’ya, Sayin Mehmet Çanakci’ya, Sayin Hakan Çanakci’ya, Sayin Sezai Çanakci’ya ve yöneticilerinden çalisanlarina kadar hepsine çok tesekkür etti.

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*