GÖKÇEBEY’DE BASKAN CEM OKTAY ILE CHP RÜZGARI ESIYOR…

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ve Ilçe yönetimi Genel seçim çalismalarina hiz verdi. Baskan Oktay Gökçebey’e önce Genel Baskani Sayin Kemal Kiliçdaroglu ardindan da 5 Milletvekilinin seçim bürosunun açilisina katilimini sagladi.

7 Haziran genel seçimlerine 23 gün kala seçim çalismalarini hizlandiran CHP Gökçebey Ilçe örgütü görkemli seçim bürosunun açilisini gerçeklestirdi.

CHP Gökçebey Ilçe örgütünün görkemli seçim bürosunun açilisina; Milletvekili adaylari Serafettin Turpcu, Ünal Demirtas, Deniz Yavuzyilmaz, Harun Akin, Ali Ihsan Köktürk, Il Baskani Ertugrul Koltuk, Merkez Ilçe Baskani Cemal Sahin, Gökçebey eski Belediye Baskani Zeki Kiliçarslan, Milletvekili aday adayi Halil Furat, ilçe ve belde baskanlari ve teskilat üyeleriyle coskulu kalabalik Gökçebey halkinin bir araya geldigi seçim bürosu açilisinda konusma yapan Ilçe Baskani Oktay ve Milletvekili adaylari, CHP’nin her geçen gün emin adimlarla iktidara yürüdügünü vurguladilar.

OKTAY,“GIRMEDIGIMIZ EV, ELINI SIKMADIGIMIZ INSAN BIRAKMIYORUZ”

Açilis töreninde ilk konusmayi CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay Yapti.

" Girmedigimiz ev, elini sikmadigimiz insan birakmiyoruz” diyerek sözlerine baslayan Baskan Oktay,” 7 Haziran genel seçimlerine 23 gün kala bugün burada seçim bürosunun açilisini yapmak üzere gelen birbirinden degerli Milletvekilli adaylarimizdan basta Sayin Serafettin Turpcu olmak üzere, Sayin Ünal Demirtas’a, Sayin Deniz Yavuzyilmaz’a, Sayin Harun Akin’a, Sayin Ali Ihsan Köktürk’e, Degerli Il Baskanim Sayin Ertugrul Koltuk’a, Merkez Ilçe Baskanim Sayin Cemal Sahin’e, Partimizin eski ve yeni yöneticilerine, üyelerimize ve saygi deger Gökçebey halkina tesekkür ediyorum.

Bildiginiz gibi 12 Mayis 2015 Sali günü CHP Genel Baskani Sayin Kemal Kiliçdaroglu Zonguldak’ta coskulu bir miting yapmisti. Il Baskanimiz Ertugrul Koltuk ve Milletvekili Adaylarimiza ricada bulundum. Miting ardindan Sayin Kiliçdaroglu’nun Gökçebey’e gelmesi için. Genel Baskanim Sayin Kiliçdaroglu Gökçebey’e gelerek bizleri onurlandirmistir. Insallah 7 Haziran’dan sonrasinda da TC Basbakani olarak Gökçebey'de görmek istiyoruz. Yine Milletvekili adayimiz Serafettin Turpcu ve Harun Akin’a sizlerin huzurunda tesekkür etmek istiyorum. Sayin Turpcu ve Akin’in maddi ve manevi destekleri sonucunda CHP Gökçebey’de kendi parti binasina kavusmustur.

Ekibimle beraber girmedik ev, elini sikmadik insan birakmiyoruz, bize oy versin ya da vermesinler. Gittigimiz her yerde partimizin seçim bildirgesini anlatiyoruz. Çünkü bu seçim hepimiz için bir dönüm noktasi olacak. Vatandaslarimizin duygusalliktan uzak, mantikli ve sagduyulu düsünerek, çocuklarimizin, gençlerimizin, kadinlarimizin, yaslilarimizin, engellilerimizin, dahasi tüm toplumun huzur, refahi ve sagligi için CHP’ye oy vermesini, bizi iktidara getirmesini istiyoruz. Ve bunun da mutlaka gerçeklesecegine inaniyoruz. Gelecek günler CHP’li olacak. CHP varlik, birlik ve sevgi içerisinde yasanacak bir Türkiye için iktidara gelecek.dedi.

KOLTUK,“ÜLKE GENELINDE ÖNDE PARTIYIZ”

Açilista ilk olarak konusma yapan CHP Il Baskani Ertugrul Koltuk, CHP’nin ülke genelinde önde parti oldugunu ve her geçen günde arayi açtigini dile getirerek, “Bizler bilindigi üzere seçim çalismalarimiza çok hizli bir sekilde basladik ve bunu en iyi sekilde götürüyoruz. Ilçelerimizde yapilan kamuoyu arastirmalarinda CHP suanda açik sira önde gözüküyor. Insallah 5 tane adayimizin 5’ini TBMM’ye sizlerin gayretiyle beraber gönderecegiz. Biz Genel Baskanimiz geldigimizde Zonguldak’ta miting yapacaktik fakat ilçe baskanimiz Cem Oktay’in ricasi üzerine otobüsle Genel baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nu Gökçebey’e getirdik. Burada mini bir miting yaptik. Daha sonra bir bina ihtiyaciniz vardi Serafettin ve Harun Bey’in katkilariyla satin aldik. Burada sözü uzatmak istemiyorum ama CHP’yi Gökçebey’de birinci parti yapmak üzere çalismaya devam ediyorum” dedi.

KÖKTÜRK,“BIR DEVREK YOK OLDU”

CHP Zonguldak Milletvekili adayi Ali Ihsan Köktürk, Zonguldak’tan bir Devrek nüfusu kadar insanin göç ettigini ve insanlarin is umuduyla göç etmesinden dolayi Zonguldak’in ter edilmis bir maden kasabasi haline dönmeye basladigini ifade ederek, “Böyle bir günde sizlerin aranizda olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum, bizi sevgiyle bagriniza bastiginiz için sizlere sükranlarimi sunuyorum. Sizlerin verdigi yetkiyle 2 dönem parlamentoda görev aldim. Türkiye’nin ve Zonguldak’in içine düstügü durumu orada anlatmaya ve kentimize hizmet etmeye çalistik. Ülkemizde dün hayal bile edemedigimiz ama suan gördügümüzde sasirmadigimiz skandallarla karsi karsiyayiz. Hukuk ve demokrasimiz kalbimiz yüregimiz sizlayarak izliyoruz. Demokrasi ortadan kakli ve tek adam diktatörlügüne dogru giden bir Türkiye var karsimizda. Ülkemizde ciddi bir yoksullasma yasiyoruz. Iktidar çevrelerinin ise her geçen gün zenginlestigini gemi ve uçak filolarini görüyoruz. AKP’nin 3 dönem iktidari özgürlüklerimizi ortadan kaldirmis, adaleti yok etmis ve halkimizi fakirlestirmistir. Zonguldak’a baktigimiz da ise emekli sayimiz çalisan sayimizin önüne geçti. Zonguldak daha düne kadar Türkiye’nin 4 bir tarafindan göç alirken bugün maalesef insanlarimiz oluk oluk göç etmektedir. Artik terk edilmis bir maden kasabasi haline döndük. Son 4 yilda 50 bin insanimiz yani bir Devrek kadar insanimiz kentimizden göç etti” dedi.

AKIN,“TTK’YI KAPATACAKLAR”

AK Parti hükümetinin 7 Haziran tarihinde tekrardan iktidarda olmasi halinde ilk islerinin TKK’yi kapatmak olacagini vurgulayan Harun Akin, “Bugüne kadar gördügüm en kalabalik CHP programini yasiyoruz. Inaniyorum ki bu böle devam edecek ve CHP olarak birinci parti olacagiz. Gökçebey’imizin köylerinde ya emeklilerimiz var ya da is as bekleyen issiz gençlerimiz var. Bazi köylerimizde mezar kazacak genç bile kalmadi. Bu gençlerimiz memleketindeki is ve as kapilarini kapatanlar yüzünden ülkemizin baska bölgelerinde asgari ücretlerle çalisiyorlar. O yüzden siz 7 Haziran’da hem CHP’ye destek olurken hem de kendi geleceginize, ekmeginize destek olacaksiniz. Emeklinin güçleri artacak bunun yaninda da çocuklariniz gurbetten geri gelecekler. Genel Baskanimizin söz verdigi gibi TTK’ya 5 bin isçi alacagiz. Kapanma noktasina gelen TTK’yi biz kalkindiracagiz ve oradan yine is imkânlari saglayacagiz. AKP eger 7 Haziran’da tekrar iktidara gelirse TTK’yi kapatacaklar. Bizim gençlerimiz göç ederken bunlar TTK’yi kapatiyorlar. O yüzden hem CHP’yi desteklerken ehemde kendi geleceginizi destekliyorsunuz. Biz burada konusup gidecegiz, burada bizi dinleyenleriniz var dinlemeyenleriniz var. Biz gittikten sonra bizi dinlemeyen, bu toplantidan haberi olmayan tüm köylülerinizi ve komsularinizi Zonguldak’in gelecegi adina uyarin ve CHP’ye hiç oy vermeyen kisilerin oylarini alin. Bizlere bu verdiginizin moral adina burada emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

DEMIRTAS,“SIZE 23 TL LAYIK GÖRDÜLER”

AK Parti’nin yilbasinda emeklilere bir günlük simit parasi bile olmayan 23 TL zammi layik gördügünü ifade eden Ünal Demirtas ise, “7 Haziran’da çok az bir zaman kaldi. Bu 3 haftalik dönemi iyi geçirmemiz gerekiyor. 3 haftada her sey degisebilir. CHP tüm Türkiye’de oldugu gibi Zonguldak’ta da ciddi bir çikis yakaladi. Emeklimiz, isçimiz, esnafimiz CHP’ye çok büyük ilgi gösteriyor. Özellikle kirsalda partimize ciddi bir ilgi var. AKP iktidari emeklilere yilbasindan sonra 23 TL zammi layik gördü. Bir günlük simit parasi bile degil. Biz bunun hesabini kitabini yaptik. Biz en düsük emekli maasini 1500 TL yapacagiz. Kaynak yok diye bir sey yok. Kaynak var. Yeter ki kullanmasini bilin” dedi.

TURPCU,”BASBAKANA SÖYLESIN ODA SALLASIN”

CHP Zonguldak Milletvekili adayi Serafettin Turpcu ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’in Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu’nun açiklamalarina yönelik ‘Sallama’ olarak degerlendirmesine cevap vererek, “Biz seçime baslarken partimizin birinci parti olmasiyla ilgili mücadele edecegimizi söyledik. Simdi önemli noktalari geçtik ve suan birinci partiyiz. Ben partimizi iktidar yapma sözü istiyorum. Bilindigi üzere seçimlere 3 hafta kaldi. Diger arkadaslarimiz tüm konulari anlattilar. 12 Mayis’ta Genel Baskanimiz Zonguldak’a geldi basta is ve as olmak üzere emeklilerin insanca yasamasi için önemli seyler söyledi. Özcan Ulupinar Genel Baskanimizla ilgili salladi die açiklamalar yapti. Genel Baskanimiz neyi salladi neyi atti? Emeklilerin durumu ve TTK’ya eski günlerine döndürelim dedi. Asgari ücretle ilgili konustu. Eger bunlar sallamasa ise biz sallamaya devam edecegiz. Sayin Özcan Ulupinar’dan bir istegim olacak. 19 Mayis tarihinde Basbakan Ahmet Davutoglu Zonguldak’ta miting yapacak. Söylesin Basbakan’a konusmasinda oda sallasin. Özcan Ulupinar’dan bunu rica ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan milletvekili adaylari ve katilimcilarla birlikte seçim bürosunun kurdelesi kesildi. Ve açilisa gelen vatandaslara pilav ve  ayraninin yani sira sicak ve soguk içecekler ikram edildi. Ardindan Milletvekilli adaylariyla resmi kurumlari ve çarsi esnafini ziyaret ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*