CHP ZONGULDAK MILLETVEKILI ADAYI TURPCU ÇAYCUMA VE PERSEMBE ‘DE YOGUN ILGI GÖRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayi Serafettin Turpcu seçim çalismalari kapsaminda Çaycuma’nin Persembe Beldesine giderek vatandaslarla bulustu. Turpçu Çaycuma ve Persembe’de yogun ilgi gördü.

Çaycuma ve Persembe’de ,”Esnaflarin sikintilarini”dinleyen CHP Zonguldak Milletvekili Serafettin Turpcu’nun seçim çalismalarina, Persembe Belediye Baskani Ismail Inam, Çaycuma Ilçe Baskani Fuat Kalayci, eski ilçe baskani Umut Basoglu, CHP Il Yönetici Volkan Alkaç, Saltukova Belediye Baskani Zerrin Günes ve çok sayida partili katildi.

Özellikli emeklilerin bulundugu Persembe Beldesi’nde tek tek sohbet etme imkani bulan da Turpcu ardindan Çaycuma küçük sanayi sitesinde bulunan kendisinin Ilerici Gençlik Hareketi dönemindeki baskani Erdal Kalayci’yi ziyaret etti.

Turpcu ziyarette yaptigi konusmasinda 4. milletvekilini çikartmak için tüm partilileri göreve davet ederek, “Seçim çalismalarimizda bugün Persembe ve Çaycuma sanayi sitesi aksamda Çaycuma’nin Helvacilar ve Kerimler köyünü ziyaret edecegiz. Bugün makaminda bulundugum Sayin Erdal Kalayci benim 70’li yillardaki Ilerici Gençlik Hareketi’nin baskanligini yürütüyordu. Bugünkü seçim çalismalarindaki konusmami buradan yapiyorum. CHP bütün beldelerde ve köylerde açik ara Zonguldak’ta önde oldugunu görüyoruz. Bu sadece kent merkezinde de belde ve köylerde de görüyoruz. Partimize ciddi bir akim var ve bu bizi çok fazla mutlu ediyor. Biz bunu insanlarimizin konusmalarinda ve gözlerinde görüyoruz. Bizim disimizda da bir parti suan Zonguldak’ta yok. Deniz Yavuzyilmaz’in sansinin kesin oldugunu miting öncesinde ve miting sonrasinda çok iyi bir sekilde gördük. Bugün bunun yansimalari da bize geliyor. Bu anlamda Deniz Yavuzyilmaz’in milletvekilligini de simdiden kutluyorum. Bundan sonraki amacimiz 4. sira adayimiz Harun Akin’in seçilmesiyle ilgili olacaktir. Bunun içinde Eregli ve Alapli’da ki çalismalarimizi yogunlastiracagiz. Orada da dengeyi partimizin lehine çevirdigimiz an 4. milletvekilini çikartacagini biliyoruz. Dügüm yeri bizde Eregli ve Alapli’dir. Diger ilçelerdeki dügümleri çözdük. Biz AKP’nin hükümetten gittigini ve CHP’nin hükümete gelecegini çok fazla görüyoruz ve bu bizim sevkimizi arttiriyor. Ben tüm partili kardeslerime ve üyelerime, yöneticilik yapmis tüm arkadaslarima seslenmek istiyorum. Bu durumu iyi görsünler çok büyük ekseriyet ve farkla Zonguldak’ta birinci parti oluyoruz. 3-5 bin oyla 4. milletvekili gelir veya gidebilir. Bu konuyu iyi incelesinler partimize sahip çiksinlar, sandiklardaki seçmen listelerine ulassinlar. Tüm parti örgütlerimi ve sandik sorumluluklarini ve tüm partililerimizi göreve çagiriyorum. Son 23 güne giriyoruz. Isi birakmasinlar AK Parti hükümetten düsüyor. CHP hükümet oluyor. Zonguldak’tan ankara2ya en az 4 milletvekili ile gidelim Zonguldak’in hükümette temsilini layikiyla saglayalim” dedi.

Daha sonra Turpcu, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

*

*

*

*

*

*