DEVREKTE ENGELLILER BAHAR TADINDA ANNELER GÜNÜ KAHVALTISINDA BULUSTULAR

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi tarafindan 10-16 Mayis günleri arasindan kutlanmakta olan engelliler haftasi kapsaminda anneler gününde Ögretmenevinde geliri engelliler yararina kullanilmak amaciyla bir sabah kahvaltisi etkinligi düzenlendi.

Günesli bir Pazar gününde düzenlenen kahvalti etkinliginde engelliler aileleriyle güzel bir hafta sonu geçirmenin mutlulugunu yasarken her partiden siyasetçilerde kahvaltiya katilarak engellilerin mutluluguna mutluluk kattilar ve Engellilerle birlikte çektirdikleri fotograflarla onlarin mutluluklarina ortak oldular.

Dernek Baskani Songül Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri kahvalti etkinligine gelen tüm engellileri ailelerini siyasetçileri ve misafirleri giris kapsinda karsilayip kendilerine masalarina kadar esli ettiler.

Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi tarafindan “Yürekteki Sevgi Her Türlü Engeli Asar, Gelin Birlikte Engeli Asalim” sloganiyla düzenlenen kahvalti etkinligine; AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayi Özcan Ulupinar, MHP Zonguldak Milletvekili Adayi Meral Demirbas, SP Milletvekili Adayi Derya Özmekik, Zihinsel Engelliler Federasyonu Baskani Aynur Dankaz, Zonguldak Il Genel Meclis Baskani Vacit Durdubas, Devrek Kaymakami Yakup Güney, Belediye Baskani Mustafa Semerci, Devrek Eski Belediye Baskani Hasan Kiycioglu, AK Parti Devrek Ilçe Baskani Serdar Kelebek, CHP Ilçe Baskani Yasar Bükrü, SP Ilçe Baskani Hasan Öztürk, TSO Baskani Ertan Civak, ESO Baskani Ismet Akdemir, MHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Yalçiner, CHP Il Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal, AK Parti Devrek Belediye Meclis Üyeleri Osman Erenoglu, Murat Bostanci, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Ismail Külah, Fatih Kiyci, Mustafa Esen, Ilçe Milli Egitim Müdürü Satilmis Tunçkaya, Sube Müdürü Cihan Durdubas, Egitim Sen Devrek Ilçe Baskani Satuk Kadam, ADD Derek Eski Baskani Murat Altunok Devrek Eski Mahalle Muhtari Suat Dankaz, Ismetpasa Muhtari Necla Esen, engelliler, aileleri, dernek yönetim kurulu üyeleri, davetliler, misafirlerler katildi.

Engelliler yararina düzenlenen sabah kahvaltisi etkinligine gelen tüm misafirlerle yakindan ilgilenen ve hiçbir siyasi ayrim yapmadan hepsi ile engellileri bulusturan Dernek Baskani Songül Malkoç kahvaltiya katilan herkese tesekkür etti. Malkoç, “10-16 Mayis tarihleri arasinda düzenlenen engelliler haftasi kapsaminda düzenlemis oldugumuz bu Pazar günkü sabah kahvaltisi etkinligimize bizi yanliz kirmayarak gelen herkese tesekkür ediyorum. Hiçbir siyasi ayrim yapmadan engellilerimize destek veren ve yürekteki engelleri kaldirmamiza katki veren tüm siyasetçilerimize de sükranlarimi sunuyorum. Ve tabiî ki dernegimizi büyüten biz degil halkimizdir her zaman yanimizda olan halkimiza da tesekkür ederken herkesi Pazartesi günü Devrek Cumhuriyet alaninda saat 09:30 baslayacak olan Devrek Kaymakamligi ve Milli Egitim Müdürlügü ile ortaklasa düzenlemis oldugumuz engelliler sölenimize bekliyoruz. Bugün burada oldugu gibi yarin Cumhuriyet alaninda da onlarin sölenine ortak olmanizi ve onlari yalniz birakmamanizi herkesten bekliyorum” seklinde konustu.

*

*

*