MHP Zonguldak Milletvekili Adayi Çakan Acilik Esnafindan Destek Istedi

MHP Zonguldak Milletvekili Adayi Zeki Çakan, seçim ziyaretlerini Acilik esnafini gezerek sürdürdü. Esnafin sikâyetlerini dinleyen ve esnaftan MHP’ye destek vermelerini isteyen Çakan, “Biz birileri gibi ‘Yapacagiz’ demiyoruz, -cek veya –cak eklerini kullanarak vatandasimizin karsisina çikmiyoruz. Biz bu güne kadar yaptiklarimizla vatandaslarimizin karsisina çikiyoruz” diye konustu.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMINATIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayi Zeki Çakan, seçim ziyaretlerini Acilik esnafi ile bulusarak sürdürdü. Zonguldak Belediye Baskanligi dönemini tekrar hatirladigini ve Acilik’ta birçok hizmet etme firsati buldugunu belirten Zeki Çakan, “Bugün Acilik esnafi yaptigimiz hizmetlerin karsiligini sevgi göstererek ve bizi bagrina basarak fazlasiyla gösterdi. Biz bundan sonra da hizmetlerimize devam edecegiz. Biz birileri gibi ‘Yapacagiz’ demiyoruz, -cek veya –cak eklerini kullanarak vatandasimizin karsisina çikmiyoruz. Biz bu güne kadar yaptiklarimizla vatandaslarimizin karsisina çikiyoruz. Bundan sonraki süreçte de yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir” dedi. Çakan’in Acilik esnafina yaptigi ziyarete; MHP Merkez Ilçe Baskani Niyazi Kiransoy, MHP Zonguldak Belediye Baskani Adayi Gürkan Gülay, parti yöneticileri ve partililer katildi.

“ESNAF BIZI BAGRINA BASTI”

Mühendis olarak ilk isine Acilikta basladigini hatirlatan ve Acilik’in kendisi için ayri bir yeri olduguna dikkat çeken MHP Milletvekili Adayi Zeki çakan, “Benim kamuya hizmet vermeye basladigim ilk yer Acilik’tir. Acilik semti geçmiste hemen hemen bataklik gibiydi. Belediye baskanligimiz döneminde Acilik’a alt yapisi da dahil olmak üzere bir çok hizmetlerimiz oldu. Burada bulunan ve bizi o dönemden hatirlayan esnaf kardeslerimiz bunlarin farkindalar ve bizi sevgiyle, kucaklayarak karsiliyorlar. Bugün Acilik esnafi yaptigimiz hizmetlerin karsiligini sevgi göstererek ve bizi bagrina basarak fazlasiyla gösterdi. Biz bundan sonra da hizmetlerimize devam edecegiz. Zonguldakli hemserilerimizin hepsi bizi bu güne kadar bagirlarina bastilar” seklinde konustu.

“HALK BIZI EN AZ 2 MILLETVEKILI ILE ANKARA’YA GÖNDERECEK”

Zonguldak halkinin kendisine güvendigini ve bu güveni hiçbir zaman sarsmadigini belirten Çakan, “Geçmiste sarsmadigimiz gibi, onlarin bize olan güvenlerini asla sarsmayacagiz. Biz birileri gibi ‘Yapacagiz’ demiyoruz, -cek veya –cak eklerini kullanarak vatandasimizin karsisina çikmiyoruz. Biz bu güne kadar yaptiklarimizla vatandaslarimizin karsisina çikiyoruz. Bundan sonraki süreçte de yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Bizi Zonguldak Belediye Baskanligi döneminde Zonguldak’a verdigimiz hizmetlerimiz yerel hizmetlerdir. Daha sonrasinda Bartin milletvekili olarak parlamentoda 2 dönem bulundum. Büyük projelerde Zonguldak, Bartin ve Karabük birlikte oldu. Bölgemiz için önem tasiyan ve Türkiye’nin en önemli projelerinden birisi olan Filyos Projesi’nde yer alan en büyük baraji yapmak bana nasip oldu. Biz inaniyoruz, Zonguldak halki bizi en az 2 milletvekili ile Ankara’ya gönderecektir. Biz Zonguldak halkina inaniyoruz ve güveniyoruz. Onlara hizmet etmek için yola koyulduk. Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin açiklamis oldugu seçim beyannamesi halkimiz için büyük önem arz ediyor. Bu beyannameyi yakindan takip edip incelesinler. Bize hak ve oy vereceklerine inaniyorum” dedi

*

*

*