BILEK GÜRESI TÜRKIYE SAMPIYONU SEZER USLUCUK

Gökçebey ilçesinde 2009 yilinda geçirdigi trafik kazasi sonucu felç olan 22 yasindaki Sezer Uslucuk, halter sporuyla hayata tutunmustu. Ardindan 24-25-25 Mayis tarihlerinde Karabük’te düzenlenen Engelliler Bilek Güresi Türkiye Sampiyonu olan Sezer Uslucuk, Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin’i makaminda ziyaret etti.

Engelliler Bilek Güresi Türkiye Sampiyonu olan Sezer Uslucuk, Kaymakam Bilgin’e kisaca hayatini anlatti.

Uslucuk,” Bacagina yapisan keneyi çikartmak için bisikletiyle hastaneye giderken bir otomobilin çarpmasi sonucunda felç olmustum. Ankara ve Istanbul’daki 4 farkli hastanede de fizik tedavi görerek ayaga kalkmak için mücadele ettim. Doktorlarin ‘yürüyemez’ teshisi koydu. Ama gördügüm fizik tedaviyle oturabilir duruma geldim. Kendimi kanitlamak ve engel tanimadigimi herkese göstermek için halter sporu yapmaya basladim. Bu konuda Bana destek veren Eski Kaymakamiz Sayin Bülent Hamitoglu’na, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas’a ve Ilçe Jandarma Bölük Komutani Üstegmen Onur Sahbaz’a tesekkür ediyorum. Ardindan Kaymakamimiz Sayin Bünyamin Bilgin’e, Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ismail Keskin’e, Vakif Müdürü Gülizar Mete’ye, Mustafa Bodurcuk’a ve Hakan Alan’a tesekkür ederim. Ve bugün Engelliler Bilek Güresi Türkiye Sampiyonu olmanin gururunu yasiyorum. ” dedi.

Kaymakam Bilgin ise;” Engelliler Bilek Güresi Türkiye Sampiyonu olan Sezer Uslucuk’u basarilarindan dolayi tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.