GÖKÇEBEY’DE OKUL GAZETESI ÇIKTI

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi ögrencilerinden Elif Yilmaz, Büsra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’ hazirlamis oldugu Okul Gazetesi çikti.

Elif Yilmaz, Büsra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli ziyaretime gelerek Okul Gazetesini getirdiler.

Gazeteyi elime aldim ve ögrencileri yürekten tebrik ederek kendilerine kitap hediye ettim.

Ögrencilerle beraber Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas’i ziyaret ederek gazetelerini verdiler. Baskan Öztürk ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Aytas ögrencilere emeklerinden dolayi tebrik ederek bundan sonraki sayilarinda da her konuda destek vereceklerini söylediler.

Elif Yilmaz, Büsra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’nin hazirladiklari gazetede; kaymakam, belediye baskani, ilçe emniyet amiri ve Devrek Devlet Hastanesi Bashekimi ile röportaj yaparak güncel konulara yer vermisler.

Ilk sayida 50 adet basilan gazete, bugünden itibaren Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yaninda, birçok kamu kurumuna ve vatandaslara dagittilar.

“Çok güzel bir tecrübe edindiklerini dile getiren” Gazeteyi hazirlayan ögrenciler Elif Yilmaz, Büsra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli Okul Gazetesi ile ilgi duygularini söyle anlattilar.

Gazete hazirlamak ve bu hazirlanan gazeteyi yayinlamak çok güzel bir duygu. Her zaman haberciligi merak ediyorduk. Bir gazetenin nasil hazirlandigina merakimiz vardi. Okulumuz ögretmenleri de sag olsunlar bize böyle bir projenin içerisine sürükledi. Sag olsunlar bizlere yön gösterenler oldu. Kaymakam, belediye baskani, ilçe emniyet amiri ve devlet hastanesi bashekimi ile görüstük. Bu görüsmelerimizi kayit altina aldik ve gazetemizde yayinladik. Derslerimizden feragat ettik. Ama buna degdi. Birde bu projeden bizler ekip halinde nasil çalisir onu ögrendik. Buda bizim için büyük bir kazançtir. Ayrica gazetemizin yayinlanmasinda büyük emekleri geçen Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik ve Polis Memuru Davut Korucu’ya tesekkür ederiz.” dediler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi ögrencilerinden Elif Yilmaz, Büsra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’nin hazirladi Okul Gazetesinin devami gelmesi adina maddi ve manevi destegimi verecegim.