ÇANAKCI’DAN BASKAN GEBES’E ZIYARET

Çanakcilar Doxa Mobilya Sirketler Grubu A.S Yönetim Kurulu Baskani Sezai Çanakci, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes’i makaminda ziyaret etti.

Önce, bölgenin sanayi durumu hakkinda karsilikli fikir alisverisi sonra baskan Gebes, Çanakci’ya beldede yapilan projeler hakkinda bilgi verdi.

‘ILK ISIMIZ BELDEMIZE IS ISTIHDAMI SAGLAMAK OLDU’

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, “Belediye baskanligi görevine ilk talip oldugum günlerde vatandaslarimizdan ‘’Tütmeyen Bacalar Tütecek, Gülmeyen Yüzler Gülecek’’ slogani ile destek istemis. Halkimizin göstermis oldugu yüksek teveccüh ile 2004 yerel seçimlerinde göreve seçildik. Her bölgede oldugu gibi Çaydegirmeni’nde de issizlik sorunu vardi. Sürekli göç veren ve nüfusu azalan bir Çaydegirmeni’ydik. Ilk isimiz beldemizde is istihdami saglamak oldu.”

‘GÖÇ VEREN DEGIL, GÖÇ ALAN BELDE KONUMUNA GELDIK’

Belediye Baskani Gebes,” Dünyaya üretim yapan yatirimcilari beldemize çekmeyi basardik. Bununla birlikte göç veren degil göç alan bir Çaydegirmeni konumuna geldik. Göreve geldigimizde 2,200 olan nüfusu 5,000’ li rakamlara çikartmayi basardik.’

‘ÖNEMLI YATIRIMCILARIMIZDAN BIRIDE ÇANAKCILAR GRUBU’

Baskan Gebes,’Vatandaslarimizdan destek isterken verdigimiz sözleri yerine getirmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Çaydegirmeni’nde is istidami saglayan önemli yatirimcilarimizdan biriside Çanakcilar Grubudur. Çaydegirmeni’ninde ürettikleri ürünleri dünya pazarina ihracat ediyorlar. Bölgemizde ve ülkemizde ekonomik anlamda canlilik kazandiran önemli firmalardan birisidir. Çaydegirmeni’ni daha ileriye götürmek için bu güne kadar oldugu gibi bundan sonrada meclis üyelerim ve çalisma arkadaslarim ile birlikte yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecegiz. Nazik ziyaretinden dolayi sayin Sezai Çanakci’ya çok tesekkür ediyorum.’’ dedi.