KAYMAKAM BILGIN’DEN POLIS HAFTASI MESAJI

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin’den Polis Haftasi nedeniyle kutlama mesaji yayinladi.

Kaymakam Bilgin mesajinda;”Toplumun huzur ve güvenliginin saglanmasi, vatandasin temel hak ve hürriyetlerinin korunmasi, suç islenmesini önleme ve isleyenleri adalete teslim etme gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmis olan Emniyet Teskilatimizin 170. kurulus yildönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasini kutlamaktayiz.

Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teskilatimiz, modern kosullarin gerektirdigi her türlü teknik ve idari donanima sahip olarak, basarili hizmetler vermeye devam etmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmis, gerektiginde canini hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmis, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmistir.

Polis Teskilatinin Kurulusunun 170.yildönümü ve Polis Günü münasebetiyle, kamu düzeninin saglanmasi, suçlarin önlenmesi, aydinlatilmasi ve suçlularin yakalanmasi kisacasi ilçemizde huzur ve güven içinde bir ortamin saglanmasinda emegi geçen tüm Gökçebey ilçe Emniyet Mensuplarinin Polis Haftasini kutluyor, görevi esnasinda sehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi sükranla anarken, Emniyet Teskilatimizin degerli mensuplarina saglik ve görevlerinde basarilar diliyorum.” dedi.