GÖKÇEBEY’DE POLIS HAFTASI KUTLANDI

Türk Polis Teskilatinin Kurulusunun 170. Yili ve 10 Nisan Polis Haftasi Gökçebey’de kutlandi.

Kutlamalar kapsaminda Atatürk Anitinda düzenlenen törene; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Bassavcisi Faruk Yavuz, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik, Emniyet amirligi personeli, Daire amirleri ve çok sayida vatandaslar katildi.

Kutlama etkinlikleri kapsaminda Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik, çelenk’ini Atatürk Anitina sunulmasi ile baslayan tören saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasi ile devam etti.

Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik, Türk Polis Teskilati'nin 170. kurulus yil dönümünü kutlamanin gururunu yasadiklarini belirterek, " Insanlarin huzur ve güvenligini saglamak serefli bir görevdir. Bizler de Gökçebey halkinin huzur ve güvenligini saglamak için var gücümüzle çalismaktayiz. Tüm suç guruplarina karsi mücadelemiz kesintisiz sürmektedir. Hiçbir menfaat gurubuna da tavizimiz yoktur.

Türk Polis Teskilati, Atatürk ilke ve inkilâplarina bagli, insan haklarina saygili, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanin gururu ve bilinci içerisindedir.

Atatürk'ün açtigi çagdas uygarligin aydinlik yolunda, ülkesine, milletine, bayragina, yürekten bagli devletin kolluk güçleri olarak, anayasal, hürriyetçi ve demokratik ve laik düzeni mesru kurallari içinde yasatmak için gece gündüz çalisiyoruz.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” düsüncesinden hareketle daima milletimizin hizmetinde olacagiz. Bu vesile ile gece gündüz demeden teskilatimizin her kademesinde görev yapan fedakâr meslektaslarimin gününü kutluyorum.” dedi.

*

*

*

*

*

“CAMLI KÖSK’TE YEMEK VERILDI”

Türk Polis Teskilatinin Kurulusunun 170. Yili ve 10 Nisan Polis Haftasi Gökçebey’de kutlama etkinlikleri çerçevesinde Belediye Sosyal Tesisi Camli Kösk’te yemek verildi.

Yemege; Çanakcilar Seramik A.S Kurucu Onursal Baskani Mithat Çanakci, Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Bassavcisi Faruk Yavuz, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik, Emniyet amirligi personeli, Daire amirleri ve çok sayida vatandaslar katildi.

Türk Polis Teskilatinin 170. Kurulus Yildönümü Kutlamalari çerçevesinde Gökçebey Ilçe Emniyet Amirligi ve Gökçebey Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ilkokul ve ortaokullar arasinda düzenlenen resim yarismasi ve liseler arasinda düzenlenen siir yarismasinda dereceye girenlere hediyeler verilmesiyle sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*