ÇAKAN; “ZONGULDAK’IN GELISMESI IÇIN HER TÜRLÜ PROJEYE HAZIRIZ”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani, MHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Zeki Çakan, Gökçebey- Çaycuma ve Devrek MHP Ilçe Teskilatini ziyaretlerinde büyük ilgi gördü.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani, MHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Zeki Çakan, Gökçebey- Çaycuma ve Devrek MHP Ilçe teskilatlarinda gerçeklestirdigi bir dizi ziyaretlerinde birer konusma yapti.

“BU DEVIR ARTIK ÇIVI ÇAKMA DEVRIDIR”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Çakan, burada yaptigi konusmada, “Artik masaya vurmanin vakti gelmistir, geçiyor” dedi.

Çakan; “Son zamanlarda siyaseti düsünmüyordum ama ülkenin içinde oldugu bugünkü ortam, Ülkemizin gelecegi ile ilgili olumsuz düsüncelerim beni siyaset yapmaya mecbur etmistir. Koalisyon hükümetinde çok daha yakin tanima firsati buldugum Genel Baskanim olan Sayin Devlet Bahçelinin Baskanliginda MHP’de bir nefer olarak çalismak üzere partimize önce üye sonra aday adayi oldum. Her zaman her yerde söylüyorum. Slogan olarak her yerde söyleyecegim. Bu askerlik görevi gibi bir seydir. Bu nedenle aday adayi olarak partimize müracaat ettik. Tabi ki partimizin degerlendirmesi neticesinde diger aday adayi olan arkadaslarimiz gibi bize görev verildiginde o zaman daha genis Zonguldak’la ilgili projelerimizi, yapacaklarimi ve bugüne kadar yaptiklarimizi anlatma firsati bulacagiz. Sizin de belirttiginiz gibi hava alanimizin iç hatlarda da seferlerinin baslamasi için bizler de elimizden gelen ne varsa yapmaya haziriz. Zonguldak’in gelismesi için her türlü projeyi destekleriz. Artik masaya vurma vakti gelmistir, bu devir artik çivi çakma devridir” dedi.

“HIRSLI HAREKET EDERSEK NETICEYE MUTLAKA ULASIRIZ”

MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayi Zeki Çakan, Ilçe teskilatinda yaptigi konusmasinda, bakanlik döneminde birçok görevlerde bulundugunu ve 7 Nisan’da aday olup meclise gittigi takdirde layikiyla baska görevlere hazir oldugunu belirtti.

Çakan; “Birçok görevlerde bulundum. Burada o görevlerim esnasinda bana destek olan benim üzerimde emegi olan kardeslerim ve agabeylerim var. Sunu açiklikla ifade ediyorum ki bana verilen bütün görevlerden fazla, kendimi aldigim yetkiden fazla sorumlu tuttum bu güne kadar. Yetki ve sorumluluk birbirinden ayrilmaz iki parçadir. Eger size yetki verildiginde kendinizi sorumlu tutmazsaniz o yetkinin üstesinden gelemezsiniz. Bürokrasi de mühendislikten Genel Müdürlüge kadar her kademe de görev yaptim. Köy Hizmetleri Genel Müdürlügüm esnasinda Kdz. Eregli Alapli santiyeleri ve kurulmalari dâhil, her bir köyde ya bir cami yaptirma, köprü yol, menfez ile ilgili mutlaka bir emegimiz bir çivimiz vardir. Allah nasip ederde iktidar olursak, Allah nasip ederde iktidar ortagi olursak, için 57. Hükümette Genel Baskanimizin Basbakan Yardimciligini yaptigi dönemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi yaptim. Genel Baskanimizi o görevi esnasinda çok daha yakindan tanima firsati buldum. Liderliginde MHP’nin iktidara yürüdügü açiktir. Bu yürüyüste hep beraber birbirimize sarilir benim olsun degil, bizim olsun dersek, küçük olsun degil, büyük olsun dersek, ihtirasli degil, hirsli hareket edersek neticeye mutlaka ulasiriz. Bu nedenle Kdz. Eregli, Alapli, Zonguldak’imiz ve Türkiye’mizin birçok sorunu var” dedi.

“TASIN ALTINA ELIMI KOYARAK PARTIME HIZMET ETMEK IÇIN VAR’IM”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Zeki Çakan, Filyos Projesi’nin en büyük ayagi olan Köprübasi barajinin temelini kendisinin bakan oldugu zamanda atildigini ifade ederek, artik tasin altina elini koyarak parti adina hizmet etmek için hazir oldugunu kaydetti.

Çakan konusmasinda; “Filyos Projesi ile ilgili en büyük barajin temelini Köprübasi baraji olarak Devrek’te Allah bize nasip etti, ben attim. Bundan sonra yapilacak dört tane daha baraj var. Toplam 757 milyon dolarlik yatirim yapilmali, bu yatirimlari iktidar olursak Allah nasip ederse bütün gücümüzle biz yapacagiz. Koalisyon ortagi oldugumuzda ayni sekilde devam edecegiz. Artik kaybedecek zamanimiz yoktur. Bu nedenle de tasin altina elimi sokarak partimde bu göreve talip olmayi, aday adayi olarak, üye olarak hiç önemli degil, partim içinde de mücadele etmeyi uygun gördüm. Bu inançla bu azimle, bu kararlilikta içinizde yaninizda yer aldim. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Zeki Çakan, Gökçebey MHP Ilçe teskilatina gerçeklestirdigi ziyareti ardindan Gökçebey Ülkü Ocaklari Egitim Kültür Vakfi’ni ziyaret etti. Burada gençlerin sorunlari dinledi ve her zaman sizlerle beraberim diyerek seçim çalismalarina devam etti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*