ESKI BAKAN ÇAKAN MHP’DE

MHP Il Baskani Hamdi Ayan, dün saat 13.00'da ilçe baskanlari, kadin ve gençlik kollari baskanlariyla bir araya geldi.

Toplanti sonrasi konusan Hamdi Ayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakani, Bartin eski Milletvekili ve Zonguldak eski Belediye Baskani Zeki Çakan'in MHP'ye katilacagini açikladi. Zeki Çakan'in MHP'den Zonguldak Milletvekili Adayi olmasi bekleniyor.

“BIRINCI PARTI OLACAGIZ”

MHP Zonguldak Il Baskani Hamdi Ayan, yaptigi yazili açiklamada ise sunlari söyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tek basina iktidar ve Zonguldak’ta birinci parti olma hedefine ulasmaya çalistigimiz bu günlerde yasadigimiz olumlu gelismeler teskilatlarimizca degerlendirilmistir. Sonuç olarak, degerli bir sahsiyet olan Sayin Zeki Çakan yarin Camli Kösk’te bugün saat 12.30’da partimize katilacaktir. Tüm teskilat ve hemserilerimizi aramizda görmekten onur duyariz."

“TEKRAR HIZMETE TALIBIM”

Eski Bakan Zeki Çakan su açiklamayi yapti: "Saygideger hemsehrilerim, Dogdugum,büyüdügüm,hizmetinde olmaktan büyük gurur duydugum Zonguldak’imiza ,bölgemize ve ülkemize,siyaset araciligi ile tekrar hizmet edebilmek ve siyasi kararimi açiklamak üzere Pazartesi günü (bugün) saat 12:30’daZonguldak Merkez’de bulunan Camli Kösk’te bir basin toplantisi düzenleyecegiz. Tüm Zonguldakli hemsehrilerimin bu basin toplantimiza katilmalari beni ziyadesiyle onurlandiracaktir."