Bir Banyo Hikâyesi, Creavit Story

Her mekânin bir hikâyesi, her hikâyenin bir kahramani vardir. Creavit, banyolara dair anlattiklarina yeni bir kahraman ekliyor: Story Banyo Mobilyasi.

Seramik saglik gereçleri alaninda Türkiye’nin öncü firmalarindan olan Creavit, tasarimlariyla göz dolduran, çesitleriyle her zevke hitap eden ve islevsellikleriyle hayati kolaylastiran banyolara imza atmayi sürdürüyor.

Banyosunu güzellestirmek isteyenler için yepyeni bir alternatif olan Story Banyo Mobilyasi, kisisel tarihleri güzel anilarla süsleyecek, sik ve islevsel bir kahraman. Ilhamini ‘hikâye’ kelimesinden alan bu ürün, 120 cm’lik alt modülü banyolarda ihtiyaç duyulan her esyaya yer sagliyor. Siyah ve beyaz granit tezgah seçenegini; kapaklardaki klasik çizgiler ve dairesel desenlerle bütünlestirerek, sik aynasi, uyumlu armatür ve lavabosuyla banyolarin güzelligini tamamliyor. Story, hem göze hem ihtiyaca hitap ederek, banyolara özel bir hava katiyor.

Yillardir banyolara kimlik kazandiran Creavit, alaninda getirdigi yenilikler ve özgün tasarimlari ile dünyanin 60 farkli ülkesinde de kalite ve siklik arayisinda olan insanlara seslenmeyi sürdürüyor. Tamami Türkiye’de üretilen ürünleri ile dünyanin begenisini kazanirken; islevselligi tasarim kültürüyle birlestirip banyolari gerçek birer yasam alanlarina çeviren Creavit, sürekli kendini yenileme ilkesiyle büyümeye devam ediyor.

*

www.creavit.com.tr