SEREF AYDINLI, GÖKÇEBEY PARTI TESKILATINA ZIYARET ETTI.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayi Seref Aydinli ziyaretinde bulundugu Gökçebey Ilçesinde ilgiyle karsilandi.

CHP Gökçebey teskilatinda yogun ilgiyle karsilasan Seref Aydinli üyeler ile muhabbetler ederek, çikmis oldugu bu yolda kendisine destek istedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayi Seref Aydinli yaptigi konusmada, Ülkeyi adaletsizligin, hukuksuzlugun, issizligin, bozuk gelir dagiliminin, büyük sosyal ver siyasal sorunlarimizin artik çekilemez hale geldigi durumdan çikarmak için yola çiktigini” söyleyerek sözlerine söyle devam etti.

1970 Devrek dogumluyum. Ilk, Orta ve Lise’yi Devrek’te okuduktan sonra, 1989’da Türk Hava Kuvvetleri F–16 uçaklarinda Silah Tekniker Astsubayi olarak 11 yil görev yaptim. Daha sonra Devrek’e dönerek serbest is hayatina atildim. Siyasi hayatima gelince; 2003–2009 arasinda CHP Ilçe yönetim kurulu üyeligi, 2009–2014 yillarinda Belediye Meclis Üyeligi, 2010–2014 yillari arasinda ise Ilçe Baskanligi yaptim. Anadolu Üniversitesi Iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. Evli ve iki çocuk babasiyim. Devrek ADD Subesi üyesiyim. Simdi de Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayiyim.

Bu ortamda bende sizler adina elimi tasin altina koymam gerektigine inandim. Ülkemizde emegin sömürüldügü, isçi ölümlerinde Avrupa’da birinci oldugumuzu gazeteler yaziyor.

Kadinlarimizin ikinci sinif insan görüldügü ve hemen her gün katlettikleri, bir cinnet toplumu haline geldigimiz zamanlari yasiyoruz. Emegi, emekçiyi yok sayan bu iktidara karsi; emekli, esnaf, dul, yetim, isçi her kesimden insanin bunaldigi bir ortamda tek umudumuz olan CHP’nin mücadelesinde benim de bir katkim, destegim olsun istedim ve bugüne kadar partimin çesitli kademelerinde onurla görev yaptiktan sonra, edindigim bilgi ve deneyimlerle adaylik karari verdim.

Zonguldak’in sorunlarini iyi bilen bir kardesiniz olarak kendimi Zonguldak ve ilçelerindeki tüm insanlarimizin adayi olarak görüyorum.

Eger kismet olur seçilirsem, sizlerin elçisi ve sözcüsü olacagim. Bu baglamda, ilçem Devrek’le birlikte, Eregli’nin yasadigi sorunlari, Filyos Vadisi Projesi, TTK sorunlari basta olmak üzere, tüm ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin büyük dertlerine iliskin görüs ve önerilerimizi de önümüzdeki günlerde sizlerle paylasacagim.

Artik ülkemizi içerde ve disarida büyük dertlere düsüren AKP iktidarina son verme zamani gelmistir. Halkimizin 7 Haziranda bu iktidara hak ettigi tokadi sandikta verecegine yürekten inaniyorum. Adaylik konusunda desteginizi bekliyorum. Ancak parti adayligim nasip olmazsa da, adaylarimiz için bir nefes olarak en büyük çabayi gösterecegimden, en küçük bir süpheniz olmasin. Elbirligi ile partimizi Zonguldak’ta birinci parti yapacagimiza da yürekten inaniyorum.

Degerli hemserilerim, hepinize sahsim ve parti örgütüm adina yürekten sükranlarimi sunuyorum. Bugün Gökçebey’de yogun ilgi ile karsilanmanin onurunu ve mutlulugunu yasamaktayim. Ayni zamanda Gökçebeylilerin damadiyim.

Kendimi sizlere emanet ediyor, desteklerinizi bekliyorum. Diger aday adayi arkadaslarima da basarilar diliyorum. CHP iktidariyla gerecek güzel günler için, yolumuz açik ve aydinlik olsun. Hepinize içten saygilar ve sevgiler sunuyorum.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ise, Milletvekili Aday adaylarimizdan biride Seref Aydinli’dir. Aydin’li ve çalisma ekibi ile birlikte ilçemize gerçeklestirdikleri nezaket ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Aydinli arkadasimiz Kendisine basarilar diliyoruz.” Dedi.

 

*

*

*