ATES, GÖKÇEBEY TESKILATINI ZIYARET ETTI.

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Adil Ates, Gökçebey Ilçe teskilatina ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Ates yaptigi konusmada;” 1999'dan itibaren Eregli'de serbest avukat olarak çalisiyorum. Elimden geldigi kadar derneklerde, partilerde görev yapmaya çalistim. Partide arkadaslarimin destegi ve kendi gayretlerimizle bir yerlere geldik. Belediye meclis üyeligi yaptim. Basinda pek ortaya çikmadim. Esimizin, dostumuzun, arkadaslarimizin destegi ile bu yola çiktik. Partimiz için daha iyi bir yol olan milletvekilligi içerisindeki yarisa katildik.

“EN BÜYÜK SORUNUMUZ GÖÇ”

Zonguldak'in sorunu hepimizin malumu göç. Insanlar göç ediyor ama beni en çok korkutan insanlarin göçü ile birlikte sermaye göçü basladi. Biz Eregli'de bunu çok çok gördük, sizde bunu Zonguldak'ta gördünüz. Beni en çok korkutan insanlarin göçü ile birlikte sermaye göçü de basladi. Zonguldak'ta 90'lardan beri ekonomik durgunluk oluyor. Zonguldak'tan Eregli'ye çok fazla sermaye geldi. Bu konuda tanidigim çok insan var: Eregli'de is yapan büyük ve küçük isletmeler var ama su anda sikinti bu bölgede devam ediyor. Eregli, Devrek hiç önemli degil sonuçta bu bölgededir öyle bir hale geldik ki bizim sermayemiz Eregli'nin sermayesi artik azaldi. En büyük tehlike sermayenin göç etmesidir.

Biz Zonguldak kültürü aldik. Biz bütünüz ayrilamayiz. Küçük olsun mantigiyla degil, büyük olsun hepimizin olsun istiyoruz. Ben inandigim degerler için yasarim. Siz saygi deger Gökçebeylilerden de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay,” CHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Adil Ates’e basarilar diledi.