GENÇLERIN YETENEKLERININ GELISTIRILMESI VE KÖTÜ ALISKANLIKLARDAN KORUNMASINA YARDIMCI OLMA PROJESI

Gökçebey Kaymakamligi ile Gençlik Hizmetleri ve Ilçe Spor Müdürlügü ‘Gelecegimiz Gençler’ projesi ile gençlerin kötü aliskanliklardan korunmasina katki saglayacak.

Gökçebey Ilçe Emniyet Amirliginin de destek verdigi proje hakkinda Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN; “Projemizin amaci Gökçebey’de gençlerimizin milli ve manevi degerleri kazanmasi, kisisel ve sosyal potansiyellerini gerçeklestirebilecekleri imkânlarin saglanmasi, özgüvenlerinin, çevrelerine olan duyarliliklarinin gelistirilmesini ve ders basarilarinin artirilmasini hedeflemektedir. Bu hedef dogrultusunda Gökçebey Gençlik Merkezimizi gençlerimizin her türlü organizasyonlarda faydalanabilecekleri bir yer haline getirerek hizmetlerine sunduk.” dedi.

Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve Ilçe Spor Müdürü Ismail KESKIN yaptigi açiklamada; “Gökçebey Gençlik Merkezimizde düzenledigimiz sportif faaliyetler, tiyatro çalismalari, müzik çalismalari, brans kurslari, psikolojik danismanlik, okuma etkinlikleri, konferanslar, gezi turlari, turnuvalarla gençlerimizi alkol ve sigara aliskanligindan çekmeye çalisacagiz. Proje kapsaminda gençlerimiz her türlü özel günlerini Gençlik Merkezinde kutlayabilecek. Gençlerimizi her türlü kötü aliskanliklardan kurtarmak için bu tip projelerimiz devam edecek.Gençlerle ilgili projemizi hayata geçirirken bizlere destek veren Gökçebey Kaymakami Sayin Bünyamin BILGIN’e ve Gökçebey Ilçe Emniyet Amiri Komiseri Murat KARAKIRIK’a tesekkür ederim.” dedi.

*

*

*

*

DUYURU : Gökçebey Gençlik Merkezi hafta içi ve hafta sonu gündüz ve aksam açiktir. Gençlik Merkezinde lise ve üniversite ögrencileri her türlü özel günlerini kutlayabilirler.