ÇANAKCI’NIN BASKANLIGI DEVAM EDIYOR.

Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin tüzügü geregi 10.Maddesi geregince Genel Kurul Toplantisi 21.Subat 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de çarsi içi Mahallesinde Atatürk Caddesi Çanakcilar Is haninda yapildi.

Divan baskanligina Hasan Tuzcuoglu, üyeliklere Fazil Aytas ve Mevlüt Özgü seçildi.

Atatürk ve sehitlerimizin manevi huzurunda saygi durusuna davet etti ve bir dakikalik saygi durusu yapildi.

Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin 2015 genel kuruluna; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi Baskani Mithat Çanakci’nin yani sira üyeler katildi.

“ SIVIL TOPLUM KURULUSLARININ ÖNEMINI BELIRTTI”

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin yaptigi konusmada, Sivil Toplum kuruluslarinin önemini belirterek sözlerine söyle devam etti.

Öncelikle, Egitime verdigi maddi ve manevi destelerinden dolayi, Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi Baskani Sayin Mithat Çanakci ve yönetimi cani gönülden kutluyorum.

Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfinin Genel kurulunda yeni seçilen yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerine basarilar diliyorum.

Sivil toplum kuruluslari önemlidir. Gökçebey Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi olarak yasli insanlarimizin ihtiyacini karsilamak ve bakimlarina yönelik proje tasarladiklarini, bu derece önemli bir görevi Gökçebey Egitim ve Saglik Vakfi ile birlikte yapabiliriz. Meslek Yüksekokulunun ögrenci sayisinin artisi ve yeni bölümlerin açilmasina yönelik; Tefen Ilkokulunun mevcut ve henüz kullanilmayan okul binasinin geçici olarak Yüksekokul tarafindan kullanilmasina yönelik girisimlerde bulunulduk, bu konuda Vali Bey ile yapilan görüsmede olumlu yanit aldik. Üniversite Rektörlügü’nün kabul ettigi takdirde bu çalismanin da olumlu sonuçlanabilecegini belirtti

Yönetim kurulu faaliyet raporu Fazil Aytas tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.

Denetleme kurulu raporu Mevlüt Özgü tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.

Bilanço ve çalisma raporlari Mevlüt Özgü tarafindan okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birligi ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu seçimi için Divan Baskanligina bir önerge verildi. Önerge üyelerin oylarina sunuldu, oy birligi ile Mithat Çanakci, Mevlüt Basoglu, Fazil Aytas, Mustafa Çetinoglu, Satilmis Karademir, Irfan Eser, Hilmi Gökmen asil üyelige seçilirken, Yusuf Aratoglu, Nail Arat yedek üyeliklere seçildiler.

Denetleme Kurulu asil üyeligi için önerge verildi, verilen önerge oylandi ve oybirligi ile kabul edildi. Bu seçime göre Yusuf Aratoglu, Kemal Bozkurt, yedek üyelige ise Cevdet Aydemir seçilmistir.

2015 yili tahmini bütçe Mevlüt Özgü tarafindan okundu. Yapilan oylama ile kabul edildi.

Yilmaz Özgü’nün vakif üyelik teklifi yapildi, genel kurulun oyuna sunuldu ve üyelige kabul edildi.

Divan Baskani Hasan Tuzcuoglu ise,Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin ve Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’e aramizda bulunmalarindan dolayi tesekkür etti.

*

*

*