GÖKÇEBEY’DE "GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP" YARISMASI BASLADI

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan “Çanakkale ve Sarikamis’in 100. yilinda 100 bin Mektup” sloganiyla hayata geçirilen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarismasi” kapsaminda gençler, ecdada seslenebilme imkâni bulacak.

’Gençlerden Ecdada Mektup’ yarismasi basvurularinin basladigini söyleyen Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin konuyla ilgili su açiklamayi yapti.

Bu yil üçüncüsü düzenlenen yarismada, Çanakkale Zaferi ve Sarikamis Harekati’nin 100. yilinda, 100 bin mektup temasi hedefleniyor. Gençlerimizin milli ve manevi duygularini canli tutmayi amaçlayan yarisma; 11–14, 15–18 ile 19–29 yas gruplari arasinda 3 farkli kategoride yapilacak. Basvurular 27 Mart’a kadar devam edecek.

Birinciye Ultrabook ile Bakanligin Kitap  Seti, ikinciye Laptop ile Bakanlik Kitap Seti, üçüncüye Akilli Telefon ile Bakanlik Kitap Seti verilecek. Ayrica ilk 100’e giren katilimcilara Bakanligin projelerinde katilimda öncelik taninacaktir.

Yarismaya iliskin basvuru formu ile gerekli bilgilere Gençlik ve Spor Bakanligi’nin internet sitesinden ulasilabilecekler. Gökçebey Gençlik Merkezi Müdürü ve çalisanlari gençlik merkezinde yarisma ile ilgili bilgilendirme yapmaktadir. Gökçebey Gençlik Merkezi Ilçe terminalinin üst katinda yer almaktadir. Gençlerin yazmis olduklari mektuplar ile elektronik ortamdan basvuru yapmalari için Gökçebey Gençlik Merkezine ugramalari ya da http://genclerdenecdadamektup.gsb.gov.tr/ adresini tiklamalari yeterlidir. Tüm Gökçebey’li gençlerimizi ‘Gençlerden Ecdada Mektup Yarismasi’na davet ediyorum. " dedi.