ILHAN’A SON GÖREV

Devrek’in ve Bölgemizin taninmis simalarindan Çagri ve Ahu’nun Babalari Nagihan Ilhan’in sevgili esi degerli insan Ali Naim Ilhan vefat etti.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Yogun Bakim Ünitesinde bir süredir tedavi gören Nagme Color Fotograf Stüdyolarinin sahibi A.Naim Ilhan 64 yasinda hayata gözlerini yumdu.

ILHAN DUALARLA UGURLANDI

Merhum Ilhan’in Cenazesi 03.02.2015 Sali günü ikindi namazina müteakip Agalar Mahallesi Yakamoz Sokaktaki evinden alinarak getirildigi Merkez Yeni Cami de kilinan cenaze namazinin ardindan Devrek Sehir Mezarligina defnedildi.

Cenaze Merasimine’ 22 Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, DYP Eski Zonguldak Milletvekili Adnan Akin, Gökçebey bir önceki Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, Isadamlari Sivil Toplum Kuruluslari Siyasi Parti temsilcileri Kamu ve Kuruluslar Daire Müdürleri ,Sevenleri Dost ve yakinlari yani sira çok sayida vatandaslar katildi.

Nagme Clor Duayeni A.Naim Ilhan 1951 dog. evli ve 2 çocuk babasi idi.

Merhum Ilhan’a Allah tan Rahmet kederli ailesi dost ve yakinlarina bas sagligi dileriz.