SEMRA BIÇICI YENIDEN BASKAN SEÇILDI

AK Parti Gökçebey Kadin Kollari 4. Olagan Kongresi Çelikler Pastanesinde yapildi. Tek liste ile yapilan kongrede Semra Biçici güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi.

Kongreye; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydinli, Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu ve Rahmi Albuz, Belediye Meclis Üyesi Ismet Karci, Bakacakkadi Belde Baskani Ümit Gökdemir, Zonguldak, Kilimli ve Devrek Kadin Kollari Baskanlari ve yönetimi, Gökçebey Kadin Kollari yönetimi ve çok sayida partililer katildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan kongrede, Divan Baskanligini Hale Gençalp, Belma Açar Tülübas, Ayse Çelik, Serap Özdemir ve Sükran Aksakal yapti.

“BU IPI BIRLIKTE GÖGÜSLEDIK”

Ak Parti Kadin Kollari Baskani Semra Biçici yaptigi konusmada;” 29 Ocak 2014’de atama ile bu göreve getirildim. Bu ipi birlikte gögüsledik. Bu esnada tüm zorluklara ragmen azim, sagduyu ve kararlikla Ak Parti Ilkelerinden, Basbakanimizin bize yükledigi sorumlulugun duydugu güvenin farkinda olarak çalisma sergiledik. Öncelikle buradan siz degerli kadin kollarima ne kadar tesekkür etsem azdir. Ayaklarimiz sisene kadar, ayaklarimiza kara sular inene kadar hiç durmadan ve basari ile sonuçlandirdigimiz seçimlerde hep birlikte bir aile olarak çalistik. Ve Seçimlerden zaferle çiktik.

Yerel seçimler olsun, Genel seçimler olsun Ak Parti Kadin Kollarinin yeri oldukça büyüktür.

Bize verilen görevi de en iyi sekilde yapmaya çalistik. Her zorluktan, her sikintidan bir tecrübe olarak yoluma devam ettim. Bana destek veren herkese tesekkür eder, yaptigimiz kongre herkese hayirli olmasini dileri hepinize sevgi ve saygilarimi sunarim.”dedi.

“BÜYÜK BIR AILEYIZ”

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi konusmada;” Birlikte seçim meydanlarina indigimizde kuskusuz siz kadin kollarimiz hepimizden çok çalistiniz. Ev ev dolasarak gerçeklestirdigimiz ziyaretlerde ailelerinizden, çocuklarinizdan ve sevdiklerinizden fedakârlik yaparak en büyük rolü üstlendiniz. Siz kadin kollarimiza ne kadar tesekkür etsem kifayetsiz kalir.

Biz büyük bir aileyiz. Ve bu ailenin en önemli bireyleri siz kadin kollarimizsiniz. Bu vesileyle hepinize tesekkürlerimi iletiyorum.”

"BIRLIKTE ÇALISARAK YEREL SEÇIMLERDE ZAFER ELDE ETTIK"

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin ise;” Hep birlikte çalisarak güzel zaferlere imza attigimiz Kadin kollarimiza huzurlarinizda tesekkürlerimi iletiyorum. Bu birlik ve beraberligimizi devamini getirerek önümüzdeki yapilacak milletvekili seçimlerinde de zaferle çikmayi hedefliyoruz. Bugün bu kongrede seçilerek yeni görev alacak birbirinden degerli hanimefendiler var. Hepsine yeni görevlerinde hayirli olsun diyorum.” Dedi.

AK Parti Gökçebey Kadin Kollari 4. Olagan Kongresi Çelikler Pastanesinde yapildi. Tek liste ile yapilan kongrede Semra Biçici güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi.

Semra Biçici Baskanliginda Yönetim Kurulu asil Üyeleri; Zerrin Karadag, Fedime Kazli, Emine Öztürk, Fevkiye Çömez, Pinar Kirenli, sükran Öztürk, Öznur Öztürk, Melike Yilmaz, Melek Danaci, Güler Aydin, Huriye Akman, Leyla Aydemir, Emine Zeren, Semra Öztürk, Nurcan Bender, Songül Yayli, Nurten Gedik, Elif Gökdemir Ve Naciye Öztürk.

Yedek Üyeler; Melek Biçici, Pakizer Eyi, Zeynep Aladag, Zekiye Karakul,Lütfiye Demirbas, Emriye Gökmen, Asire Yagiz, Yeter Biçici, Selma Danaci, Necla Usluoglu, Hülya Danaci, Nurfel Delioglu, Oya Eyi, Fatma Saraçli, Yildiz Kapusuz, Serap Karapinar, Cemile Öztürk, Bilgin Tatbul, Hilal Tülübas ve Hilmiye Arat seçildiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*