Filyos Ecopark’ta Mühür Krizi!

Zarar ettigi gerekçesiyle ihaleyle satilan 100. Yil Tatil Köyü’nü alan Isadami Cemil Çakmakli tarafindan adi Filyos Ecopark olarak degistirilen tesiste dün mühür krizi yasandi.

Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir’in isyeri açma ruhsati olmadan hizmet verdigi gerekçesiyle mühürleme karari aldigi tesiste Çakmakli’nin korumalari zabitalari engelleyince mühürleme yapilamadi.

BASKAN ÖZDEMIR VALI KABAN ILE TELEFON GÖRÜSMESI YAPTI

Konuyla ilgili Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Zonguldak Valisi Ali Kaban ile telefon görüsmesi yapti. Baskan Özdemir 07.01.2015 Çarsamba günü Ankara’daki programi ardindan 08.01.2015 Persembe günü Vali Ali Kaban ile bire bir görüsme yapacagi ögrenildi.

BELEDIYE SUÇ DUYURUNDA BULUNACAK

Belde sakinlerinin de Fiyos Ecopark’a tepki amaciyla geldigi olay yerine giden belediye zabitalari Ankara’dan geldikleri ögrenilen korumalarin engellemesiyle karsilandi. Tesise giremeyen zabitalar mühür tutulamadiklarina dair zabit tutarak Ecopark’tan ayrildilar. Ve zabita memuru tarafindan tutulan zabit ile birlikte Cumhuriyet Savciligi’na suç duyurusunda bulunacagi ögrenildi. Öte yandan Gökçebey Ilçe Jandarma ekipleri üzerine düsen görevi yapti.